Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 3 aprilie 2008

NATO si terorismul psihotronic de stat

Niciun comentariu :
In timp ce conducatori de paie defileaza prin fata televizoarelor, pe la tot felul de conferinte si summit-uri, fluturand virtualele amenintari teroriste ale unor presupuse grupuscule si clamand ca fac razboaie pentru a aduce pace (oare oamenii realizeaza aberatia asta?), armatele marilor puteri dezvolta tot mai multe tehnologii de control si manipulare ce sunt aplicate mai ales in domeniul civil. Sub masca unor "aparatori ai pacii si securitatii" adevaratii teroristi ai planetei se ascund probabil undeva nestiuti de nimeni, pentru ca nimeni sa nu-i poata acuza ori ataca. Ei reusesc insa sa manevreze economic, politic, militar, social, mediatic, spiritual, cultural si educational, o multitudine de guverne, corporatii, organizatii mondiale sau locale, popoare sau tari.

Am semnalat prin cateva articole pericolele reprezentate de microunde si modul in care ele sunt folosite ca arme in "razboiul modern". In ultima vreme noi si noi cercetari descopera nocivitatea acestei tehnologii. Insa exista si un alt pericol, mult mai mare si mai perfid, pe care il reprezinta acest domeniu al undelor electromagnetice.

Putini sunt cei care stiu ca cei care conduc lumea, in goana lor dupa putere si control, urmaresc sa puna stapanire si pe mintile noastre. Exista tehnologii psihotronice care se aplica deja. Rusii, renumiti pentru cercetarile lor parapsihologice, au fost pionierii dezvoltarii influentelor neuropsihice prin metode electromagnetice. Insa nici americanii nu s-au lasat mai prejos.

Si mai putini sunt cei care stiu ca prin modularea semnalului electromagnetic utilizat in scopuri civile, precum semnalul radio, cel TV si mai ales cel al telefoniei mobile se poate obtine o forma de influentare a creierului uman. Actiunea fiind subtila si adresandu-se unor niveluri subconstiente, de profunzime ale mentalului, influenta este aproape nedetectabila, subiectul manipulat astfel, preluand si atribuindu-si in totalitate informatia transmisa, ori starea pe care o resimte.


Pentru detalii va recomandam doar cateva articole:
Mind Games - Washington Post
Microwave Detection, Remote Mind Control Technology - Advanced Electronic Security Co.
Electromagnetic Man and The Dark Side of Electromagnetism - Susan Joy Rennison website
Frequency and resonance effects - TETRAWATCH (a research based campaign against TETRA Airwave)
Electromagnetic Aspect of Mind Control: A Scientific Analysis - Mind Justice (a human rights group working for the rights and protections of mental integrity and freedom from new technologies and weapons which target the mind and nervous system)

Citind recentul articol aparut in Adevarul in care se mentioneaza ca Bucurestiul este o locatie ideala (??) pentru summitul NATO, datorita densitatii mari a radiatiei electromagnetice generate de multitudinea de relee din oras, precum si stirea ca pentru acest eveniment s-au operat modificari in retelele de telefonie mobila am ajuns sa ma intreb ce fel de modificari s-au operat de fapt si de ce sunt ele atat de secrete. Oare acestea se refera doar la securitatea comunicatiilor sau mai este vorba si de altceva, de adaptari pentru unele transmisii ce se adreseaza populatiei, starea psihica de acalmie din Bucurestiul acestor zile fiind destul de ... neobisnuita.

UPDATE: Se pare ca exista persoane care resimt o stare de apatie de la inceputul summitului NATO, ceea ce confirma faptul ca se actioneaza cu dispozitive psihotronice pentru "a linisti" populatia.

Cititi si:
Operatiunea Gladio: echipele teroriste ale NATO, echipate, finantate si antrenate de catre CIA si serviciul secret britanic MI6
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
Jaap de Hoop Scheffer, secretarul general al NATO este mason

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu