Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 16 aprilie 2008

Noutati despre nutritie si sanatate

Niciun comentariu :
Cateva noutati despre modul in care suntem manipulati chimic si alimentar:

Produsele continand aspartam distrug celulele cerebrale
ASPARTAMUL - (L- aspartyl - L - phenylalanine methyl ester) numit si NutraSweet, Equal, "Sugar Free" si Neotame, etc, este un aditiv alimentar prezent in peste 8000 produse alimentare in intreaga lume. Cele trei ingrediente toxice ale aspartamului sunt metanolul, fenilanalina si acidul aspartic. Aspartamul reprezinta o subtanta neurotoxica pentru corpul uman. Efectele sale sunt perturbarea generalizata a sistemului imunitar, distrugerea celulelor neuronale si alterari ale ADN-ului acestora. Inaintea producerii aspartamului, era bine cunoscut faptul ca fenilanalina interfereaza cu chimia creierului uman si fusese considerat un agent chimic de razboi datorita neurotoxicitatii sale. Din acest punct de vedere este interesanta si implicarea lui Donald Rumsfeld (ministru al apararii in adminstratiile Ford si George W. Bush) dintr-o pozitie de top in compania G.D. Searle in aprobarea aspartamului de catre FDA (Administratia americana pentru alimentatie si medicamente).
Detalii stiintifice in studiul unui fost investigator al FDA: http://www.wnho.net/aspartame_brain_damage.htm

Virusi aprobati ca aditivi alimentari !!!
O mixtura de virusi ce se presupune ca se hranesc cu bacteria Listeria monocytogenes a fost aprobata ca aditiv alimentar de catre FDA (Administratia americana pentru alimentatie si medicamente), aceeasi autoritate care a aprobat dupa studii superficiale utilizarea aspartamului ca indulcitor. (http://www.fda.gov/fdac/features/2007/107_virus.html)

Demistificarea suplimentelor de calciu
Suplimentele de calciu sunt toxice in cazul prezentei afectiunilor paratiroidei sau a deficientelor de magneziu si vitamina D, si pot cauza boli de inima. Cele mai indicate sunt sursele naturale de calciu. (http://www.vitalitymagazine.com/mar_08_calcium_demystified)

Cititi si:
Aspartamul - una din otravurile modernitatii
Otrava noastra cea de toate zilele: Aditivii alimentari
Bauturile chimice sunt nocive chiar daca au eticheta "light"

Hai sa ne vindecam ... de prostie si manipulare

Clip prelut de pe http://www.globalmanipulation.com

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu