Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 11 mai 2008

Romania in centrul atentiei: Si masoneria evreiasca se intalneste la Bucuresti

Niciun comentariu :
Ziarul Ziua ne povesteste despre conventia B'nai B'rith ce are loc zilele acestea la Bucuresti. Articolul confirma caracterul francmasonic al organizatiei precum si faptul ca ea se afla la varful conspiratiei masonice internationale. Se vorbeste si despre o "interdictie in perioada comunista" lasandu-se impresia unei prigoane, insa se uita mentionarea faptului ca activitatea a continuat neoficial pana in 1989, si ca o serie de cadre de conducere ale partidului comunist (muncitoresc) si ale criminalei securitati au provenit din randurile acestei loje masonice evreiesti. Pentru a ilustra puterea de influenta de care se bucura astazi organizatia, articolul contine si o fotografie a lui Michael Chertoff, adjunct al sefului Departamentului Securitatii Nationale al SUA, la o conventie B'nai B'rith din America, fara a se da vreun detaliu despre relatia acestui oficial cu masoneria evreiasca. Oare ce rol a avut acest Michael Chertoff in succesul operatiunii de tip "Pearl Harbour" de la 11 septembrie 2001, precum si in operatiunile care au urmat acestui eveniment? De pe wikipedia aflam ca domnul in cauza provine dintr-o familie evreiasca talmudica si ca printre altele este coautor al USA PATRIOT Act, documentul care da puteri depline si discretionare presedintelui, instituind practic legea martiala si dictatura in America.

Loja zero la Ateneu
Cea mai puternica si influenta organizatie masonica din lume, exclusiv evreiasca,isi tine congresul in Romania * Lucrarile conventiei B'nai B'rith International se vor desfasura, in perioada 11-14 mai, la Ateneul bucurestean * Ca importanta la nivel de politica planetara, congresul B'nai B'rith este comparabil cu Summit-ul NATO

In perioada 11-14 mai a.c., in Bucuresti, va avea loc Conventia celei mai mari organizatii evreiesti din lume. Intr-o discretie totala, duminica, la Ateneul Roman vor debuta lucrarile conventiei B'nai B'rith International, considerata cea mai puternica organizatie evreiasca. Serviciile secrete din Romania monitorizeaza atent evenimentul si, chiar daca nu au fost solicitate, au luat masuri speciale pentru asigurarea protectiei participantilor in cooperare cu reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative.

Michael Chertoff, adjunct al sefului Departamentului Securitatii Nationale al SUA

Din surse neoficiale, reprezentantii B'nai B'rith prezenti la Bucuresti vor avea o serie de intalniri cu lideri politici si din mediile de afaceri din Romania.
Organizatia B'nai B'rith detine reprezentante in 58 de state si este prezenta in mai multe organizatii internationale. Printre acestea se numara ONU, UNESCO si Consiliul Europei. Neoficial, B'nai B'rith este considerata o organizatie masonica, dupa unele surse, chiar cea mai influenta. "Loja B'nai B'rith" din Romania este cea mai veche organizatie de acest tip din tara noastra. La Conventie din Bucuresti vor participa toti presedintii organizatiilor B'nai B'rith din Europa, precum si mai multi invitati din Statele Unite. Sediul central al organizatiei B'nai B'rith International se afla la Washington (1640, Rhode Island Avenue-NW), in apropierea Casei Albe, cu care are legaturi privilegiate, oricare ar fi presedintele.

O organizatie de temut
Daca ar fi sa-i credem pe cei care considera B'nai B'rith una dintre cele mai temute organizatii masonice, unul dintre membrii ei ar fi fost insusi Karl Marx, "parintele comunismului." Neoficial, B'nai B'rith (Fiii Aliantei sau Fiii Legamantului) ar fi fost si mai este implicata in toate actiunile secrete din lume pentru crearea unei oligarhii mondiale, a unui guvern mondial unic, care sa fie din start condus de catre evrei, prin pretinsul drept sacru de "popor ales de Dumnezeu".
Cele 99 de grade de initiere ale B'nai B'rith sunt in realitate triplarea celor 33 de grade ale ritului masonic cel mai consacrat in lume. Cu toate acestea, organizatia evreiasca nu si-a declarat niciodata public caracterul masonic. (Luca ILIESCU)

Summit mondial al "Fiilor legamantului" evreiesc
Organizatia mondiala evreiasca "B'nai B'rith" ("Fiii Legamantului") isi tine Congresul la Bucuresti. Delegatii acestei mega-organizatii evreiesti, (cate doi-trei din fiecare tara din lume), se aduna intr-o mare acolada pentru a discuta soarta evreimii si a lumii, deopotriva. Un soi de Summit mondial, care nu e politic, dar nu e lipsit de conotatii politice. Din motive de maxima securitate, publicitatea evenimentului e extrem de saraca, responsabilii evita sa discute cu presa. Probabil vom cunoaste detalii substantiale dupa ce delegatii vor parasi Romania.
Secretosenia aceasta se justifica prin teama unei atentat, exista numeroase amenintari ale unor organizatii extermiste arabe care vizeaza aglomerari evreiesti. Dar dincolo de aceste amenintari, B'nai B'rith s-a nascut si s-a dezvoltat intr-un anumit climat secretos.

Totul a inceput in urma cu mai bine de un secol si jumatate, mai exact la 13 octombrie 1843, cand 12 evrei americani, frati intru acelas ideal, au inventat un soi de confrerie masonica, ce isi propunea sa apere valorile eterne ale iudaismului. A fost unica asociatie care va insufletii ulitele evreiesti din lume, dar era Prima si Singura care promova un "Legamant". De aceea se si numea "B'nai B'rith", adica "Fiii Legamantului". Conform regulamentului, organizatia isi propunea "sa-i uneasca pe evrei in apararea valorilor cele mai inalte si pentru binele umanitatii; sa-i dezvolte si sa ridice nivelul moral si intelectual ale coreligionarilor mozaici, sa promoveze principiile cele mai pure ale filantropiei, onoarei si bunei convietuiri interetnice, sa incurajeze stiintele si arta, sa-i ajute pe cei in nevoie, sa vegheze asupra bolnavilor, sa ajute victimele persecutiilor, sa protejeze si sa ofere asistenta vaduvelor si orfanilor conform principiilor umanitatii".

Interzisa de comunisti
Faptul ca liderii supremi B'nai B'rith au ales tocmai Bucurestiul drept gazda a "Forumului-2008" nu este intamplator. Prezenta organizatiei in Romania este atestata inca din secolul XIX. Diplomatul si idealistul american B. F. Peixotto s-a instalat la Bucuresti in 1870, si, imediat pe langa treburile consulare americane, s-a ocupat cu treburile lojei B'nai B'rith. Planuia, intre altele, sa sprijine emigrarea a 30.000 de evrei-romani in Statele Unite. Loja B'nai B'rith ii ajuta pe evreii nevoiasi, dar era activa si sprijinea material si spiritual aspiratiile romanesti de creare a unui stat independent, modern si dezvoltat economic. Brutal, autoritatile comuniste romanesti au pus capat, in 1949, activitatii "B'nai B'rith". 50 ani mai tarziu, dupa prabusirea lui Ceausescu, B'nai B'rith si-a reluat activitatea in Romania. (Tesu SOLOMOVICI)

Programul Conventiei
- 11 mai - ceremonia de deschidere, la ora 19,00, la Ateneul Roman
- 12 si 13 mai - discutii si sedinte
- 14 mai - gala de inchidere la Palatul Parlamentului

Liderii B'nai B'rith Europa
Reinold Simon este presedintele B'nai B'rith Europa. Acesta a fost un membru activ al organizatiei B'nai B'rith din anul 1989, fiind ales de curand presedinte al organizatiei. Vicepresedintele organizatiei B'nai B'rith din Europa este Armand Azoulay. Este membru al lojei Henry Dunant din Geneva din 1984. Din 1997 si pana in 2007 a ocupat diverse functii in cadrul B'nai B'rith, culminand cu actuala pozitie, cea de vicepresedinte al organizatiei. (Luca ILIESCU)
Ziua - 10 mai 2008

Cititi si:
De ce se intalnesc lojile masonice NATO la Bucuresti
ÎNTÂLNIRE A MASONERIEI MONDIALE LA BUCUREŞTI? CONVENŢIA B`NAI B`RITH SE VA ŢINE ÎN ROMÂNIA
Israelul cumpara România??
Oficiali europeni confirma implicarea serviciilor secrete americane si israeliene in "atentatele" din 11 septembrie 2001

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu