Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 12 iunie 2008

Miting MISA de protest impotriva fituicii masonice Gardianul

Niciun comentariu :
Asa cum am anuntat, miercuri, 11 iunie, Şcoala de Yoga MISA a organizat un miting de protest în Piaţa Victoriei.

Costica Cojocaru relateaza din nou prompt si cu imagini sugestive de la eveniment, despre mitingul organizat impotriva abuzurilor si manipularii repetitive a fituicii oficiale si de propaganda a sectei masonilor templieri. O alta relatare a aparut pe yogaesoteric in articolul Drept la replică în stradă. Miting de protest MISA.

Manipularea opinie publice a fost realizata sistematic, in special prin articolele "ucenicului" vrajitor al editiei online a ziarului, Emil Berdeli, acest Harry Potter obsedat al presei romanesti, care a scris si publicat la ordin cu o matematica rigurozitate inaintea fiecarui termen al proceselor inscenate yoghinilor pentru a obtine influentarea justitiei.




Cititi si:
Emil Berdeli de la Gardianul continua campania impotriva MISA si de influentare a justitiei, conform ordinelor primite
Cine sunt cei care atacă MISA prin intermediul ziarului de şantaj Gardianul?
Gardianul ignoră cu nesimţire normele deontologice

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu