Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 30 iulie 2008

Semnale masonice de recunoastere - update

Niciun comentariu :
Articolul despre masonii Sorin Oprescu, Adrian Videanu, Vasile Blaga, Cristian Diaconescu, Ludovic Orban si despre teatrul pe care acestia l-au jucat cu cateva luni in urma, Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului, a fost actualizat cu cateva imagini ale unor planse masonice cu semne de recunoastere. Totodata el a fost preluat pe site-ul Yogaesoteric.net la adresa http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5373 in cadrul categoriei Articolul saptamanii.

Profitam de ocazie pentru a va oferim in plus alte cateva imagini cu semnale francmasonice de recunoastere care sunt transmise prin presa, precum si 2 clipuri video care prezinta descrierea si identificarea sumara a acestora. Pentru o prezentare exhaustiva va recomndam downloadul si lecturarea volumelor:
SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2


















Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu