"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , » Semnale masonice de recunoastere - update

Semnale masonice de recunoastere - update

Articolul despre masonii Sorin Oprescu, Adrian Videanu, Vasile Blaga, Cristian Diaconescu, Ludovic Orban si despre teatrul pe care acestia l-au jucat cu cateva luni in urma, Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului, a fost actualizat cu cateva imagini ale unor planse masonice cu semne de recunoastere. Totodata el a fost preluat pe site-ul Yogaesoteric.net la adresa http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5373 in cadrul categoriei Articolul saptamanii.

Profitam de ocazie pentru a va oferim in plus alte cateva imagini cu semnale francmasonice de recunoastere care sunt transmise prin presa, precum si 2 clipuri video care prezinta descrierea si identificarea sumara a acestora. Pentru o prezentare exhaustiva va recomndam downloadul si lecturarea volumelor:
SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2


0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Va rugam sa folositi un limbaj decent si sa evitati diversiunile sau formularile manipulative, discriminatorii. In caz contrar comentariul dumneavoastra ar putea sa nu fie acceptat pentru publicare. Va multumim pentru intelegere.