Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 8 mai 2008

Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA

4 comentarii :
In urma cu cateva luni relatam despre lansarea la Salonul de carte si presa – Bucuresti 2008 a lucrarilor SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA si a celor doua volume a continuarii dezvaluirilor pe aceasta tema: NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA.



Fiind la inceputul unei campanii electorale cand tot felul de politicieni masoni sau sustinuti de masonerie au inceput sa apara prin poze pe site-uri si afise facand tot felul de gesturi care mai de care mai ciudate, care se tot repeta, desi personajele difera, la cererea publicului cititor care nu a reusit sa citeasca aceste dezvaluiri, punem acum la dispozitie pentru lectura si download lucrarea "SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA".

Cititi brosura online:

Pentru a downloada brosura faceti click dreapta aici si selectati "Save target as" sau "Save Link as" in functie de browserul de internet pe care il folositi.

Vom reveni si cu alte documente la fel de interesante.

Citiţi şi articolele:
Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februrie 2004
SENZAŢIONAL: Gregorian Bivolaru a dezvăluit PUBLIC semnalele şi ordinele francmasonice SECRETE transmise prin presă
SPECIAL: învăţaţi să descifraţi semnalele şi ordinele masonice secrete transmise prin presă!
Download - FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

4 comentarii :

  1. Imi place cum scrieti. Sunteti unii dintre putinii luptatori impotriva umanoizilor. Am gasit un articol provocator despre SIDA, http://badan.wordpress.com/2008/05/05/sida/ , vreau sa stiu parerea voastra. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii tot se imbolnavesc si unii mor de SIDA chiar daca cercetatorii nu au obtinut de fapt dovada concreta ca HIV exista sau provoaca SIDA. Asa ca ipoteza ca HIV nu exista este cel putin la fel de hazardata ca cea care sustine ca HIV poate fi identificat prin intermediul detectiei unei proteine care ii este specifica.
    In medicina se cunoaste ca metoda de testare actuala poate furniza erori, din pacate cu grave implicatii psihologice pentru cei declarati seropozitivi "accidental".
    O problema a medicinei actuale este neluarea in calcul a actiunilor sistemului imunitar, bineinteles din evidente interese comerciale ale concernelor farmaceutice care finanteaza cercetarile. Prin actiunea sistemului imunitar se pot explica unele mistere prezentate in articol.

    RăspundețiȘtergere
  3. O carte super... Am cautat-o mult si eu, si altii. Multumim! Datorita voua lumea isi mai da jos din cand in cand ochelarii de cal :)

    RăspundețiȘtergere
  4. %buna ziua de unde pot achìzitiona volumul 1-2-3 ?▼

    RăspundețiȘtergere