Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 15 septembrie 2008

Manevre masonice: Chirovici sluga lui Isarescu la BNR

Niciun comentariu :
Libertatea de azi publica un articol nesemnat in care este publicat un zvon! Asta da jurnalism "profesionist"! Dar sa ne multumim cu faptul ca aflam dedesubturi masonice:

"Se zvoneste prin sediul Bancii Nationale ca Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si-a imbogatit echipa de consilieri cu o persoana influenta in randul masoneriei romanesti. Barfitorii spun ca insusi Marele Maestru al Marii Loji Nationale Masonice din Romania, Eugen Ovidiu Chirovici, a devenit recent unul dintre oamenii cu care Isarescu pune la punct problemele BNR. Chirovici a fost seful IMM-urilor pe vremea cand Adrian Nastase era prim-ministru."

Isarescu (in imagine realizand un semnal masonic) care este si cel mai longeviv inalt functionar din România, conduce pe langa Banca Nationala a Romaniei si filiala româna a Clubului de la Roma, organizatie ce face parte din reteaua Illuminati-lor, artizanii malefici ai noii ordini mondiale. Reuniunea europeana a clubului de la Roma a avut loc anul acesta in luna mai la ... ei bine da, tot la Bucuresti, la fel ca si reuniunea NATO si reuniunea euproeana a B'nai Brith. Cat interes pentru Romania!

Revenind la "stire" probabil masonului Isarescu i s-a facut mila de saracul Chirovici si i-a dat si lui un salariu de la stat de cateva zeci de mii de roni. Si uite asa mafiotii de masoni au ajuns nu doar o asociatie de utilitate publica ci si functionari publici. Deci avem o conspiratie numai cu bani de la buget!

Vezi si În octombrie Mugur Isărescu îşi aduce grupul ocult "Comisia Trilaterală" la Bucureşti

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu