"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , » Manevre masonice: Chirovici sluga lui Isarescu la BNR

Manevre masonice: Chirovici sluga lui Isarescu la BNR

Libertatea de azi publica un articol nesemnat in care este publicat un zvon! Asta da jurnalism "profesionist"! Dar sa ne multumim cu faptul ca aflam dedesubturi masonice:

"Se zvoneste prin sediul Bancii Nationale ca Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, si-a imbogatit echipa de consilieri cu o persoana influenta in randul masoneriei romanesti. Barfitorii spun ca insusi Marele Maestru al Marii Loji Nationale Masonice din Romania, Eugen Ovidiu Chirovici, a devenit recent unul dintre oamenii cu care Isarescu pune la punct problemele BNR. Chirovici a fost seful IMM-urilor pe vremea cand Adrian Nastase era prim-ministru."

Isarescu (in imagine realizand un semnal masonic) care este si cel mai longeviv inalt functionar din România, conduce pe langa Banca Nationala a Romaniei si filiala româna a Clubului de la Roma, organizatie ce face parte din reteaua Illuminati-lor, artizanii malefici ai noii ordini mondiale. Reuniunea europeana a clubului de la Roma a avut loc anul acesta in luna mai la ... ei bine da, tot la Bucuresti, la fel ca si reuniunea NATO si reuniunea euproeana a B'nai Brith. Cat interes pentru Romania!

Revenind la "stire" probabil masonului Isarescu i s-a facut mila de saracul Chirovici si i-a dat si lui un salariu de la stat de cateva zeci de mii de roni. Si uite asa mafiotii de masoni au ajuns nu doar o asociatie de utilitate publica ci si functionari publici. Deci avem o conspiratie numai cu bani de la buget!

Vezi si În octombrie Mugur Isărescu îşi aduce grupul ocult "Comisia Trilaterală" la Bucureşti

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu