Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 9 septembrie 2008

Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?

Niciun comentariu :
Guvernul mondial invizibil doreste sa implementeze controlul total al umanitatii si chiar influentarea de la distanta a oamenilor prin intermediul microcipurilor implantabile. Ele vor face posibila identificarea persoanelor datorita prezentei unui cod unic, fapt care va permite cu ajutorul unei baze de date, accesul autoritatilor la informatii personale, financiare si medicale, inclusiv datele biometrice si ADN, pe care guvernele lumii incep astazi sa le culeaga foarte insistent. Desigur intr-o prima faza implantarea cipurilor se va face doar pentru cei care doresc aceasta in schimbul unor "facilitati" (implementate deja experimental in unele zone) cum ar fi de exemplu eliminarea buletinelor, pasapoartelor, a cardurilor financiare sau de cumparaturi, a abonamentelor de transport, etc.

Intr-o faza ulterioara toata lumea va fi obligata sa poarte aceste dispozitive care odata cu disparitia banilor de hartie (cashless society), probabil in urma unei mari crize financiare globale, vor deveni o conditie esentiala pentru a putea cumpara produse sau a putea deplasa intr-o societate supercontrolata si supermonitorizata.


Poate parea ciudat insa Biblia vorbeste despre ceva asemanator. Apocalipsa lui Ioan in versetele 13.16-18 spune despre fiara (Antihrist):
"16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase."
In mod straniu in sistemul EAN-13 de codificare a produselor, ce este probabil similar cu cel existent in cipuri, si care a foat ales dintr-o multitudine de alte sisteme de coduri de bare, exista 3 delimitatori ce sunt identici cu cifra 6. Detalii tehnice la http://astral.idilis.ro/coddebare666.htm. Sa fie doar o coincidenta?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu