Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 25 noiembrie 2008

45 de ani de la asasinarea masonica lui John Fitzgerald Kennedy

Niciun comentariu :
Pe 22 noiembrie s-au implinit 45 de ani de la asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, primul presedinte catolic si totodata cel mai popular presedinte al Americii. De-a lungul timpului s-au lansat tot felul de teorii care au dat vina pe rusi, pe KGB, pe mafie, pe cubanezi, insa intotdeauna a fost negata si catalogata ca imposibila orice implicare a unor oameni sau grupari din interiorul institutiilor americane . Iata cateva indicii ale faptului ca acest asasinat a fost un "inside job", o actiune la care au participat membri ai serviciilor secrete, in folosul vicepresedintelui francmason Lyndon B. Johnson, al francmasoneriei mondiale si al bancherilor ce detineau si detin si astazi FED - Rezerva Federala, adica masina de tiparit dolari.

Provenind dintr-unul dintre cele mai puternice „clanuri politice” americane, întemeiat de tatal sau, Joseph, John Fizgerald nu a avut nevoie de sprijinul financiar al magnatilor din industria de armament, cei care, se spune, decid de secole cine va merge în Biroul Oval. Averea colosala adunata – prin procedee deloc ortodoxe, s-a afirmat – de tatal sau i-a permis lui Kennedy sa fie total independent de oligarhia financiara americana. Lucru care, se pare, i-a fost fatal.
Fluturas distribuit in Dallas cu o zi inaintea asasinarii


Potrivit lui Jim Marrs, autor al lucrarii „Ascensiunea celui de-al patrulea Reich: Societatile Secrete care ameninta sa domine America”, în 1963, Kennedy începuse sa-si impuna propria vointa puternicelor grupari care, de decenii, hotarau directiile politicii interne si externe ale SUA: „El si-a exprimat dorinta de a modifica CIA, transformând-o într-o institutie mult mai „deschisa”, dorea sa anuleze scutirile de taxe de care beneficiau unele concerne din industria petrolului, sa-si consolideze controlul asupra concernelor multinationale americane si sa diminueze puterea birocratilor din Wall Street si din sistemul Rezervelor Federale.

În iunie 1963 Kennedy a dispus tiparirea si punerea în circulatie a 4,2 miliarde dolari, în bancnote SUA, bani emisi de Departamentul Trezoreriei fara a plati dobanzi sistemului Rezervelor Federale, institutie compusa din douasprezece banci private ai caror proprietari nu erau americani... Aceasta decizie ar fi putut insemna inceputul sfarsitului hegemoniei bancherilor asupra Americii. Dupa moartea lui Kennedy desi ordinul executiv 11110 nu a fost revocat el nu a mai fost aplicat.

In dimineazta zilei de 22 noiembrie 1963 agentilor serviciului secret care se deplasau in dreptul limuzinei presedintelui li s-a spus sa se retraga. Observati nedumerirea lor fata de acest ordin!

O alta problema a reprezentat-o decizia presedintelui de a se opune proiectului nuclear israelian. Kennedy era convins ca ducerea la îndeplinire a acestui proiect ar fi dus la o crestere a tensiunii în Orientul Mijlociu. Dar politica sa pacifista contravenea flagrant intereselor marilor producatori de armament: ca dovada, imediat dupa moartea sa, noul presedinte, Lyndon B. Johnson a modificat radical pozitia Case Albe vizavi de programul nuclear israelian, acceptând fara rezerve construirea reactorului de la Dimona.

La fel, se stie ca JFK voia sa puna capat implicarii americane în Vietnam înainte de încheierea primului mandat la Casa Alba, ceea ce ar fi produs grave prejudicii financiare concernelor producatoare de armament. În lucrarea „Politica profunda si moartea lui JF Kennedy”, Peter Dale Scott releva ca pe 11 octombrie 1963 Kennedy a emis directiva NSAM 263, privind retragerea trupelor, indiferent de conditiile militare din teren. La scurta vreme dupa asasinarea presedintelui, succesorul sau, Johnson va anula directiva iar absurdul conflict va continua, ducând la moartea altor mii de soldati americani dar si la venituri substantiale pentru magnatii din industria de aparare.

Kennedy a deranjat astfel prea multe interese.

In momentul impuscaturii fatale motociclistii care in mod normal merg in fata si in dreptul masinii prezidentiale fusesera retrasi prin statie de catre conducatorul convoiului, masina incetinise foarte mult, iar soferul se afla intors cu 180 de grade spre presedintele Kennedy, pentru a doua oara in decurs de cateva secunde


Un fapt demn de remarcat este si acela ca Dealey Plaza, locul asasinarii lui Kennedy, coincide cu locatia primului templu masonic din Dallas, marcat printr-un obelisc masonic, iar in acea zona strazile iau forma unui triunghi ce aminteste de piramida masonica de pe bancnota de un dolar si de ochiul atoatevazator al marelui arhitect al universului, Dumnezeul masonilor, care este in realitate Lucifer, asa cum au dezvaluit masoni de rang inalt precum Albert Pike si Aleister Crowley.

Film ce prezinta ipoteza tragerii glontului fatal ce continea o otrava foarte toxica, de catre soferul limuzinei, agentul William Greer

Cititi si:
Ghici francmasonerie cine l-a asasinat pe John Fitzgerald Kennedy?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu