Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 11 noiembrie 2008

Experimente sociale pe copii: profesorii si politia au inscenat o invazie extraterestra

Un comentariu :
Copii de la o scoala din Edgware, Marea Britanie au fost făcuti de către profesori şi poliţie să creada că extratereştrii au aterizat pe locul lor de joaca.

După ce au petrecut întrega dimineaţă ameţiti de "neobişnuitul eveniment", elevii de la Stag Lane School din Collier Drive, au chestionat în timpul unei conferinţe de presă, niste ofiţeri de poliţie ce au fost aduşi la faţa locului pentru a face cazul sa pară mai realist. Medici legisti au analizat in prealabil o "gheara de extraterestru" găsită la fata locului.

Scopul declarat al acestei zile a fost de a "stimula minţile copiilor şi a contribui la dezvoltarea abilităţilor lor de a scrie povestiri". După prânz elevii au fost informaţi de către conducătorul şcolii Elena Evans că totul a fost o farsă.
Sursa: http://www.harrowobserver.co.uk/west-london-news/local-harrow-news/2008/09/18/police-investigate-school-s-alien-invasion-116451-21847932/

Un comentariu :

  1. nu au ce face... cea mai tampita idee pe care am auzito vreodata... sa sperii asa niste copii...

    RăspundețiȘtergere