Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 11 noiembrie 2008

Inscrie-te acum la Tombola ENCICLOPEDIA ADITIVILOR si poti castiga o carte esentiala pentru sanatatea ta

Niciun comentariu :
Pentru toti romanii inteligenti si prudenti, care nu se lasa otraviti cu aditivi.

Va anuntam lansarea unei tombole care se adreseaza tuturor cititorilor blogului Yoghinii MISA ce au domicilul in Romania. Premiul oferit la aceasta tombola de catre editura Shambala este un exemplar gratuit din noua editie a cartii "ENCICLOPEDIA ADITIVILOR" al carei autor este profesor yoga Gregorian Bivolaru. Castigatorul premiului va fi stabilit prin tragere la sorti. Pentru a va inscrie la aceasta tombola trebuie sa trimiteti in perioada 11.11.2008 - 18.11.2008 un email pe adresa misa.yoga.blog@gmail.com care sa contina urmatoarele date:
- Subiectul mailului - rubrica subject - trebuie sa contina textul inscriere Tombola ENCICLOPEDIA ADITIVILOR (obligatoriu)
- In textul mesajului trebuie completate urmatoarele date:
  • nume (obligatoriu)
  • prenume (obligatoriu)
  • localitate si judet domiciliu (obligatoriu)
  • data nasterii (obligatoriu)
  • serie si numar buletin sau carte de identitate (obligatoriu) - va fi verificat in momentul castigarii premiului
  • un numar de telefon - la care puteti fi contactat in cazul castigarii premiului (obligatoriu)
  • si raspunsul la urmatoarea intrebare (facultativ): Doriti sa primiti notificari automate zilnice pe email ori de cate ori apar articole noi pe Yoghinii MISA blog? Raspuns posibil: Da / Nu
Datele furnizate vor ramane confidentiale si nu vor fi folosite in nici un alt scop celui declarat, cu o singura exceptie: numele castigatorului va fi facut public pe blog impreuna cu localitatea din care provine acesta. Toate campurile marcate cu obligatoriu trebuie sa fie corect completate pentru a putea intra in competitie. La tragerea la sorti vor fi luate in considerare doar inscrierile cu date corecte si complete din perioada 11.11.2008 - 18.11.2008, ora 24. Tragerea la sorti a castigatorului va avea loc in data de 23.11.2008.

Asteptam solicitarile dumneavoasta si va uram succes!

Pentru cei interesati oferim si cuprinsul acestei carti.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu