Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 20 noiembrie 2008

Duminica 23 noiembrie 2008 - tragerea la sorti a tombolei ENCICLOPEDIA ADITIVILOR

Niciun comentariu :
Sambata 22 noiembrie ora 18.00 la standul nr. 391 al Editurii Shambala din cadrul targului de carte Gaudeamus va avea loc lansarea oficiala a cartii: "ENCICLOPEDIA ADITIVILOR" de Gregorian Bivolaru. Invitat: lector Ayurveda Andrei Gămulea

Tragerea la sorti a tombolei ENCICLOPEDIA ADITIVILOR va avea loc Duminica 23 noiembrie 2008 ora 13:00, la standul editurii. Castigatorul va fi anuntat public pe loc iar in cursul serii si pe acest blog. In cazul in care este de fata la extragere el va putea intra imediat in posesia premiului dupa ce isi va proba identitatea. Daca nu este de fata el va primi cartea prin posta dupa verificarea identitatii.

Duminica, in ultima zi a evenimentului de la ROMEXPO, la aceeasi ora, este programata si extragerea premiilor Tombolei Extraordinare a Editurii Shambala ce se desfasoara pe perioada targului Gaudeamus. Pot participa la aceasta tombola toti cei care cumpara carti de la standul editurii Shambala si completeaza un talon de participare pe care il depun in cutia tombolei aflata la stand. Premiile constau in carti in valoare de 1000000 lei (premiul 1), 700000 lei (premiul 2) si 500000 lei (premiul 3).

Pe perioada targului Editura Shamabala ofera un discount de 20% pentru orice carte cumparata de la standul sau. Spre exemplu "ENCICLOPEDIA ADITIVILOR" costa 56 de RON in loc de 70 de RON.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu