Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 16 decembrie 2008

Evenimentul zilei si dezvaluirile despre ilegalitatile masonului Gheorghe Florea

Niciun comentariu :
Evenimentul zilei a publicat azi un articol (Primarul Pandele, şpaga şi masonul Florea) in care prezinta cateva din matrapazlacurile facute recent de masonul Gheorghe Florea impreuna cu primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Desi articolul pare o dezvaluire nu sunt prezentate prea multe detalii in afara de existenta unui contract nefiresc pentru "intermediere de servicii" in valoare de 180.000 de euro al carui beneficiar este masonul Florea. In schimb in cadrul articolului apare selectata de catre redactorii ziarului o poza a primarului cu un evident si inexplicabil semnal masonic cu aratatorul ce indica de obicei faptul ca si acesta apartine masoneriei, imaginea fiind insotita de textul "Final de ancheta". Pai ce sa mai intelegem de aici domnilor de la Evenimentul zilei? Avem de-a face cu un adevarat articol-dezvaluire? Dupa cum arata este mai curand un mesaj masonic adresat procurorilor pentru a le atrage atentia cu cine au de-a face si care este modul in care "trebuie finalizata ancheta".
Subiect asemanator: Plevusca masonica demascata in Evenimentul zilei

Lecturi recomandate:
SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
Parodie electorala si stafeta masonica la primaria Bucurestiului

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu