Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 3 decembrie 2008

Obama - schimbarea Americii de la rau la cumplit

2 comentarii :

Cine este de fapt Barack Hussein Obama acest individ necunoscut pana acum cateva luni? Puteti urmari mai jos un intervieu cu Webster Tarpley ce descrie indivizii care se afla in spatele lui Obama, papusari precum Soros, David Rockefeller, Zbigniew Brzezinski, Madeline Albright, ce trag sforile si ii traseaza planurile de viitor. Webster Tarpley dezvaluie intentia acestei echipe de a dezvolta conflicte armate in Asia cu scopul de a produce decimarea reciproca a Rusiei si a noilor puteri mondiale India, China si Pakistan. Acest lucru a inceput deja prin recentul "atentat" de la Mumbai pentru care va fi acuzat probabil Pakistanul.

Ce inseamna "schimbarea" adusa de regimul lui Obama? Prima "schimbare" ar fi ca la departamentul apararii ramane in continuare Robert Gates. Alte "schimbari" sunt rotatia cadrelor familiei Clinton: Hillary Clinton preia conducerea noului departament de stat, iar Bill Clinton ia locul sotiei sale in Senat.

Obama are gradul 32 in francmasoneria afroamericana Prince Hall, ceea ce inseamna ca este si un cunoscator al doctrinei luciferice. Intr-o scrisoare adresata celor 23 de Consilii Supreme ale lumii, Albert Pike arata că Lucifer este Dumnezeul secret al masonilor; atunci când cineva din afara organizaţiei sau chiar un mason cu grad inferior cere explicatii despre satanismul masoneriei, el recomanda ca acela sa fie întampinat cu o negare instantanee si vehementa, care anulează astfel orice suspiciune. Pike mai afirma: „Le-o puteţi repeta doar gradelor 32, 31 şi 30 – religia masonică trebuie să fie menţinută de către noi toţi, iniţiaţii înaltelor grade, în puritatea doctrinei luciferice.”(vezi articolul Asaltul diavolilor)
Deci puteti sa uitati linistiti de "schimbare", tot francmasoneria satanica se va afla la carma Statelor Unite ale Americii. Dupa unele surse Obama ar face parte si din aristocratia Illuminati, aparitia sa de nicaieri in lumina reflectoarelor nefiind nici o coincidenta. Conform New York Post Obama are legaturi de sange cu Bush si Dick Cheney iar acest lucru pare a fi foarte important pentru elita masonica obsedata de pastrarea puterii in familie.


Noul presedinte se dovedeste a fi insa cu totul la mana elitei mondiale datorita unor cumplite scandaluri. Recent Libertatea preluand un articol din National Enquirer a dezvaluit că Oba­ma a avut o relaţie destul de apropiată cu Frank Marshall Da­vis, un pastor care a mărturisit că a întreţinut relaţii sexuale cu copii, cu care practica adesea perversiuni şi chiar sado-ma­so­chism. Totodată, presa de scandal a vuit despre o mărturie video pos­tată pe celebrul website YouTube. Con­form acesteia, un bărbat pe nume Larry Sinclair susţine că a făcut sex oral cu Obama într-o limuzină şi într-o cameră de hotel, într-un interval de trei zile, în luna noiembrie a anului 1999, şi că s-au şi drogat. De asemenea Larry Sinclair afirma ca Obama n-ar fi strain de asasinarea altui amant al sau, Donald Young, seful corului bisericii pe care actualul presedinte o frecventa.



Alte articole despre Obama:
Echipa globalistilor de la Council on Foreign Relations care se afla in spatele lui Obama
Cortina din spatele lui Obama
Obama cel Rosu

2 comentarii :

  1. De-atatia masoni, nu se mai cultiva porumb, nu se mai cresc vaci si nu mai au lapte taranii(unii), nimeni nu mai are bucuria de a respira aer curat si de a-si culege singur merele sau nucile sa le manance...Dati sfaturi CONCRETE oamenilor.Le tot aratam ce e rau, ce nu e bun, dar uitam sa le repetam la fel de mult si chiar mai des ce importanta e igiena sexuala in loc de vaccin-uri, sau merele sau nucile.Prin critica...constructiva , rezultatele sunt 0. Exemplele si sfaturile concrete sunt mai de folos! Nimeni nu-i invata pe oamenii de rand cum sa traiasca bine si decent pentru ca nu exista oameni sincer interesati de semenii lor.Fiecare, cum da un pic de bine si de caldutz, sau cu trecerea timpului, ramane fara idei umanitare-constructive...ramane doar cu critica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte multi dau sfaturi...
    Cititi si alte articole de pe acest blog si veti mai gasi cateva si aici.

    Insa sfatul principal si esential ar fi ca fiecare sa se trezeasca, sa devina independent, autonom si sa-si hotareasca singur soarta. Oamenii trebuie sa invete sa ia singuri decizii si nu sa stea la cheremul altora pentru ca sfaturile acestora nu sunt intotdeauna oneste.

    Noi nu ne-am propus aici sa invatam oamenii de rand "cum sa traiasca bine si decent". Putem doar sa le oferim niste informatii care nu se regasesc in fluxul public de informatii. Putem sa le oferim un sistem spiritual prin care sa realizeze un salt in propria constiinta. Insa efortul pentru a realiza transfornmarea trebuie sa le apartina lor.

    Daca oamenii sunt chiar atat de dependenti de sfaturi si idei o sa urmarim sa structuram cateva principii orientative dupa care fiecare se poate ghida.

    Dezvaluirile despre masonerie nu sunt doar o simpla "critica"! E vorba de informatii esentiale ce sunt ascunse opiniei publice pentru a fi mai usor manevrata. Atunci cand acuzi un criminal dovedit nu ai cum sa-l "critici constructiv". Il bagi la inchisoare si gata. Si da, aveti dreptate nu se mai cultiva decat porumb modificat genetic, se urmareste falimentarea producatorilor independenti de lapte, legume si fructe, samd, pentru a controla toate resursele oameniilor.

    RăspundețiȘtergere