Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 8 februarie 2009

Masonii romani au jurat ca vor realiza noua ordine mondiala!

8 comentarii :
Avem mai jos inca o dovada ca masoneria romana este neconstitutionala si antinationala, ea aliniindu-se la cu totul alte interese decat cele ale Romaniei. In plus avem remarcabila dovada negru pe alb a recunoasterii de catre masoni a faptului ca ei se afla in spatele apelurilor la o noua ordine mondiala, a actiunilor ce submineaza independenta si suveranitatea statelor nationale si urmaresc crearea unui guvern mondial. Trebuie sa-i dam inca o data dreptate lui Antonie Iorgovan cand spunea ca: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"

Iata un fragment din discursul masonului Constantin Iancu gradul 33, Suveran mare comandor al consiliului suprem al ritului scotian antic si acceptat Romania, pe 30 mai 2003 la adunarea masonica internationala de la Casa Poporului cu ocazia celei de-a 10-a aniversari a francmasoneriei de rit scotian in Romania:

"Iubirea frateasca trebuie sa functioneze si sa invinga. Cred ca acesta este mesajul nostru, cu atat mai mult cu cat suntem in pragul unificarii - si in plan profan, al unificarii mondiale -, in pragul restaurarii si instalarii noii ordini a Templului lui Solomon. Pentru aceasta am jurat cu totii, aceasta este ravna noastra, si in cadrul acesteia Romania, respectiv Masoneria Romana, are absolut toate datele si toate drepturile istorice, culturale, spirituale de a face parte din minunatul lant universal al fratietatii, lantul universal in care toti suntem semeni. Masoneria trebuie sa fie ce a fost inainte, promotorul acestei unitati in plan mondial."


Textul a aparut in Revista Forum masonic nr. 16 anul 6003 A.L. (anno lucis!) si este disponibil si pe internet insa doar in limba engleza la http://www.masonicforum.ro/en/nr16/iancu.html

Pe 30-31 Mai 2003, demnitari masoni din Europa si Statele Unite s-au adunat la Bucuresti pentru a celebra cea de a 10-a aniversare a francmasoneriei de rit scotian in Romania, la cea mai mare aniversare masonica care a avut loc in istoria recenta a Europei continentale. Aproape 2.000 de oaspeti au participat la evenimentele care au avut loc cu aceasta ocazie, o intreaga aripa a impozantului Palat al Parlamentului devenind pentru doua zile cel mai mare Templu Masonic din lume. Detalii despre sinistrul eveniment la: http://misa-yoga.blogspot.com/2007/05/ce-ascund-de-marele-public-iliescu.html


Priviti masoni internationali repetand obsesiv parola noii ordini mondiale in articolul:
New World Order - parola agentilor de influenta ai dictaturii globalizate

Cititi si:
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason
New World Order - parola agentilor de influenta ai dictaturii globalizate
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Identificarea biometrica este un program masonic!
Henry Kissinger: Obama are ocazia sa creeze o noua ordine mondiala
Stiri: Conspiratia mondiala iese la lumina si face ultimii pasi catre dictatura globala
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica

8 comentarii :

  1. interesant articol
    care vrea sa citeasca mai multe despre aceasta gaseste aici nouaordinemondiala.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Masonii sunt frati intre ei si frati cu diavolul dar in nici un caz cu crestinii. Dumnezeul lor, Jahbulon(diavolul), e vrajmas cu Dumnezeul lui Avraam Isaac si Iacov tatal Domnului nostru Isus Cristos.Ceea ce planuiesc ei nu are nimic de-a face cu ideea crestina, ci doar vor sa acapareze puterea globala si in parte ( spre nenorocirea lor) vor reusi, doar ca vor crea un haos si multa suferinta crestinilor( Apoc.20). Mai bine era pentru ei sa nu se fi nascut niciodata, caci sunt vrajamasi ai lui D-zeusi vor bea din abundenta din paharul maniei Lui si vor sti ca d-zeul lor Jahbulon a fost invins pe GOLGOTHA impreuna cu toata ostirea lui demonica.Sunt orbiti in mintea lor, vanzandu-si sufletul diavolului, pentru a castiga niste avantaje atat de vremelnice.O, de s-ar trezi pana nu e prea tarziu, caci bucuria si satisfactia lor nu va dura mai mult de 7 ani. Daca nu se trezesc acum , nimeni nu-i va mai scapa de osanda vesnica!

    RăspundețiȘtergere
  3. URMARITI ESOTERIC AGENDA SI ZEITGEIST

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2009/11/05/microbiologistul-roman-vania-atudorei-spune-din-interior-adevarul-despre-mafia-industriei-farmaceutice-si-despre-minciuna-gripei-porcine/

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=_73gDbbeS2I - ce coarne "frumoase" are mr. obama si ce imagine de iad... hmmmm - si cata "inocenta" se doreste in mesajul transmis, vai!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ar trebui sa incepem fiecare dintre noi sa le plangem de mila acestor nefericiti ..trista soarta vor mai avea acesti nenorociti malefici, toate relele pe care le-au facut se vor intoarce impotriva lor. Nimeni nu se poate sustrage legii karmice.

    RăspundețiȘtergere