Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 7 ianuarie 2009

Henry Kissinger: Obama are ocazia sa creeze o noua ordine mondiala

Niciun comentariu :
Ca sa vezi cine este de parere ca aceasta criza este o "mare oportunitate" sa fie instaurata o "noua ordine mondiala"...: Henry Kissinger. Cu alte cuvinte, domnu' mare mason Kissinger spune ca aceasta teribila criza care a aruncat spectrul nenorocirii asupra tuturor tarilor este doar un mijloc, care slujeste atingerii adevaratului tel, mult mai important: noua ordine mondiala. Si spus in subtext: "...nu este doar o criza!" inseamna si faptul ca nu este o criza aparuta intamplator, ci este o criza creata de masonii al caror reprezentant de frunte(Kissinger) a facut aceste afirmatii, masoni al caror scop urmarit de secole este chiar, culmea "coincidentei", instaurarea unei ordini mondiale care sa le asigure dominatia totala si absoluta la nivelul intregii planete. Cum era vorba aia veche: ca sa vedem cine se afla in spatele unui eveniment trebuie sa ne intrebam "Cui prodest?" - "Cui foloseste?".

Conflictele de pe glob si respectul manifestat fata de Barak Obama la nivel international au creat contextul propice unei noi ordini mondiale, a declarat, la CNBC, fostul secretar de stat american Henry Kissinger. Potrivit "worldnetdaily.com", afirmatia a fost facuta in timpul emisiunii "Squawk on the Street", moderata de Mark Haines si Erin Burnett. Fiind intrebat de cea din urma care crede ca va fi considerat, de catre administratia Obama, cel mai important conflict, Kissinger a raspuns: "Presedintele ales va prelua mandatul intr-o perioada in care exista mai multe conflicte in diferite parti ale lumii. Avem India, Pakistanul, avem miscarea jihadista. Asa ca (n.r. Obama) nu poate spune ca exista o singura problema importanta. Dar poate da un impuls politicii externe americane, partial datorita faptului ca imaginea sa este extraordinara in intreaga lume. Misiunea sa va fi sa elaboreze o strategie pentru America, in aceasta perioada in care, cu adevarat, poate fi creata o noua ordine mondiala. Este o mare oportunitate, nu este doar o criza!".
Stire preluata de pe site-ul Ziua.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu