Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 2 martie 2009

DECI SE POATE! Austria si Ungaria isi impun vointa in fata UE: fara porumb modificat genetic Monsanto

Niciun comentariu :
Austria si Ungaria au avut cistig de cauza in problema porumbului modificat genetic produs de compania Monsanto. Consiliul european al ministrilor Mediului din UE a decis luni ca nu poate forta cele doua tari sa aprobe cultivarea acestui tip de porumb, transmite AFP.

Doar patru tari dintre cele 27 de state membre - Marea Britanie, Finlanda, Olanda si Suedia - au sustinut propunerea Comisiei Europene, care cerea Austriei si Ungariei sa ridice interdictia de a cultiva porumbul modificat genetic de la Monsanto.
Stire hotnews.ro

Altii stiu sa-si impuna vointa in fata UE. Noi romanii insa ne supunem orbeste fata de noua Poarta unde fanariotii din Romania isi pleaca capetele si vand pe mai nimic interesele tarii si ale populatiei.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu