Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 6 martie 2009

Spionul bulgar, apropiat al şefilor masoneriei române

Niciun comentariu :
Scandalul spionului bulgar, Zikolov Petăr Marinov, arestat luni la Bucureşti pentru spionaj a dus ieri la extrădarea ataşatului militar al Ambasadei Ucrainei, riscând astfel să tensioneze relaţiile diplomatice cu această ţară, aflată în negocieri avansate pentru accederea în NATO. Autorităţile noastre nu au confirmat oficial informaţia extrădării diplomatului ucrainean, însă acest lucru este aşteptat să fie făcut public abia astăzi de Ministerul de Externe. În schimb, SRI a confirmat faptul că bulgarul este agent al unui serviciu secret străin, fiind monitorizat în ultimii trei ani de direcţia de constraspionaj.

Traseul afacerilor bulgarului în România, din ultimii trei ani, se intersectează, în mod surprinzător, cu asociaţii unor importanţi oameni de afaceri locali, cu legături la vârf în masoneria română.

Ceea ce poate să arate fie că bulgarul este membru al masoneriei, fie că el avea drept ţintă şi penetrarea acestei organizaţii. Zikolov face afaceri în România de opt ani, după ce un timp a făcut parte din ambasada Bulgariei de la Bucureşti.

De trei ani este, Zikolov este şi reprezentantul, în ţara noastră al companiei Citron Ltd, o fabrică de dulciuri din Bulgaria. Produsele companiei Citron (napolitane, rahat, turtă dulce, mini prăjituri) sunt distribuite prin două companii: Citron International SRL Constanţa şi Domino International Impex Voluntari, ambele firme fiind înfiinţate în acelaşi an - 2005. În prima firmă, Zikolov apare ca asociat cu un alt cetăţean bulgar, Sadula Aziz, dar şi cu românul Gabriel Mirică.
În cea de-a doua a figurat până recent, doar Gabriel Mirică, alături de Alisa Lăzărescu. Partenerul lui Zikolov din Citron, Gabriel Mirică, şi-a cesionat, anul trecut, partea sa din afacerea Domino către Bogdan Lăzărescu.

Firma din Ilfov îşi are sediul în casa Aureliei Cacuci, rudă cu Bogdan şi Alisa Lăzărescu.
Aurelia Cacuci şi rudele sale apar, în mai multe firme, ca asociaţi ai omului de afaceri Florin Burculescu, care controlează grupul de firme BFA.

Grupul BFA a anunţat, recent, că intenţionează să producă mărci private de mezeluri şi brânzeturi în Bulgaria pe care apoi să le comercializeze apoi în România. Florin Burculescu este asociat într-o firmă din grupul BFA chiar cu şeful masoneriei române, Eugen Ovidiu Chirovici. Alt nume important al masoneriei române, George Radu Serafim (contracandidatul lui Eugen Ovidiu Chirovici la ultimele alegeri pentru funcţia de Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, din 2006) apare şi el ca asociat, într-o altă firmă, cu Florin Burculescu, Aurelia Cacuci, Alisa Lăzărescu, şi Doru Surducan (alt nume vehiculat ca fiind membru al MLNR).
Sursa: vot.ro

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu