Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 17 iunie 2009

Cipurile implantate in creier promovate pentru "eliminarea pierderilor de memorie"

Niciun comentariu :
Stiinta a adus multe progrese omenirii. Din pacate, ea este de foarte multe ori folosita prosteste sau chiar in scopuri malefice. In loc sa gaseasca metode de a activa cele 90-95% dintre capacitatile creierului uman care nu sunt deloc folosite, unii oameni de stiinta cauta mai curand metode pentru a atrofia si mai mult acest sediu al inteligentei si constiintei. Iata un exemplu:

Soluţia pentru corectarea memoriei umane imperfecte este dezvoltarea unor cipuri care să fie implantate în creierii indivizilor, susţine Gary Marcus, profesor de psihologie la Universitatea New York, într-un articol publicat în “The Telegraph”.

Ele îi vor ajuta pe doritori să-şi scotocească prin memorii cu eficienţa cu care Google scoate la suprafaţă informaţiile disponibile pe Internet, fără ca asta să le ştirbească umanitatea indivizilor, transformându-i în computere(in realitate exact asta se si urmareste, sa fim cu totii transformati in niste robotei programabili).

În mod normal, informaţiile apar fără nici un efort în minte, însă problemele încep când un acelaşi set de indicii se referă la mai multe amintiri. Memoria unui individ este influenţată de starea de spirit pe care o au atunci când asimilează ceva, de mediul în care se află în acel moment, şi chiar de postura corpului pe care o are atunci. Un studiu în acest sens sugerează că cei care învaţă un cuvânt întinşi în pat, îşi vor aduce mai bine aminte definiţia lui când se vor afla în aceeaşi poziţie, decât atunci când vor sta în picioare.

Pentru a depăşi aceste impedimente, profesorul american plănuieşte să implementeze în memoria umană un sistem de tip Google, motor de căutare ce combină căutarea bazată pe indicii cu cea care se sprijină pe adrese, specifică PC-urilor.

Text preluat din ziarul Cotidianul.

Citeste si:
Masoneria mondiala vrea sa ne bage cipuri in creier
In SUA s-a oficializat dictatura militara si controlul maselor

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu