Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 7 iulie 2009

Papa Benedict al XVI-lea cere infiintarea unei Autoritati politice mondiale

3 comentarii :
Conform unui articol din Ziua, înfiinţarea unui guvern mondial este cerută de nimeni altul decât Papa de la Roma. Adică de ce doar românii să aibă un patriarh mason care să susţină introducerea cipurilor electronice pentru urmărirea şi identificarea oamenilor? Iată că şi Papa e făcut din acelaşi aluat, şi acţionează pe faţă în direcţia creării dictaturii absolute mondiale concepută de masoni.
Sub pretextul gestionarii crizei mondiale, Suveranul Pontif doreste "un grad superior de organizatie la scara internationala, pentru gestionarea globalizarii".

"Pentru gestionarea economiei mondiale, pentru asanarea economiilor lovite de criza, pentru prevenirea agravarii crizei si a adancirii dezechilibrelor, este urgenta infiintarea unei reale Autoritati politice mondiale", afirma Papa in textul de 150 de pagini intitulat "Caritas in veritate", ce trece in revista ansamblul problemelor ridicate de societatea actuala. Acest organism, care ar constitui "un grad superior de organizatie la scara internationala, pentru gestionarea globalizarii", ar trebui "sa procedeze la o dezirabila dezarmare integrala, la asigurarea securitatii alimentare, la protejarea mediului si la reglarea fluxurilor migratorii", a adaugat papa Benedict al XVI-lea in comunicatul sau catre episcopi si, prin intermediul lor, catre toti catolicii.

Suveranul Pontif considera ca Autoritatea si activitatile ei "va trebui sa fie reglementate prin legi (internationale) si sa fie conforme de o maniera coerenta cu principiile ajutorarii si solidaritatii". Autoritatea "trebuie sa fie subordonata realizarii binelui comun", "sa fie recunoscuta de toata lumea si sa se bucure de putere efectiva pentru a fi in masura sa ofere fiecaruia securitate, respect, justitie si drepturi".
Şi uite aşa asistăm la realitatea şocantă că oamenii puşi în cele mai înalte funcţii creştine (atât catolice cât şi ortodoxe) acţionează cât se poate de direct în vederea transformării Pământului într-un imens lagăr în care oamenii să fie trataţi precum nişte sclavi.

Cititi si: Părintele Amfilohie - Curajul marturisirii Adevarului

3 comentarii :

  1. ce parere aveti despre
    http://www.ktotv.com/cms/videos/fiche_video.html?idV=00044598&vl=video_nouveautes

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asta spunea si Leo Zagami..., ca toate drumurile duc la...Roma (papala).

    Vaticanul, prin Iezuiti (intell-ul Romei), orchestreaza totul pentru readucerea lumii intregi sub "calauzirea" Romei, asa ca in evul mediu.

    Numai ca ceea ce inca multi nu inteleg, este faptul ca Vaticanul foloseste francmasoneria pentru a crea un val (mondial) de furie si teama la adresa NOM de tip masonic in timp ce tot Vaticanul vine cu solutia la aceasta "problema"...
    Solutia Vaticanului este o NOM de tip crestin (catolic) ca si reactie de aparare la adresa NOM de tip masonic, care ataca valorile crestine...(vezi reactia lumii crestine la adresa manifestului Iluminatilor (comunist in fapt) din 1776..., maestrii iezuiti respecta sablonul...!)

    Puteti vedea la lucru dialectica hegeliana:

    TEZA=NOM de tip masonic (anti valori crestine)
    ANTITEZA= reactia lumii crestine la nivel global
    SINTEZA= NOM de tip catolic si "legea duminicala"

    Nota: La sinteza, atunci cand vorbim de NOM de tip catolic, vorbim de aparitia unei coalitii religioase la nivel mondial si aparitia unei "legi duminicale" la nivel global.

    Smecheria este ca ceea ce noi cunoastem sub forma celei mai vechi sarbatori crestine, duminica, in realitate reprezinta "ingineria" religioasa a Vaticanului din 366-386 dHr. de transformare a "Zilei Soarelui" (Dies Solis) in "Ziua domnului" (dies dominica).

    "La 366, Conciliul de la Laodicea decreteaza oficial transferarea sfinteniei Sabatului asupra duminicii , zicand: "Crestinii sa nu iudaizeze stand nelucratori Sambata, ci sa lucreze in ziua aceea... Si daca totusi sunt gasiti iudaizand, sa fie anatema!" (C. Hefele, Istoria conciliilor bisericii , vol. II, pag. 316).
    In 386, Sinodul din Aquilea recunoaste schimbarea oficiala a lui "Dies Solis" (ziua soarelui) in "Dies Dominica" (Ziua Domnului, duminica).
    Ieronim din Betleem , prin anul 400, scria: "Daca ziua intai e numita ziua soarelui de catre pagani , noi o admitem ca atare cu voie buna, fiindca in aceasta zi a aparut lumina si a rasarit Soarele neprihanirii noastre"."

    Cu alte cuvinte, NOM de tip catolic (crestin) cu legea sa duminicala va reprezenta (ATENTIE !!!) o inchinare indirecta la...DIAVOL !!!

    Cu alte cuvinte, atunci cand analizam esenta celor doua NOM, fie masonica, fie crestina, ajungem la vorba: DIN LAC IN PUTZ !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adicatelea asta-i marea problema a omenirii: daca ziua Domnului e sambata sau duminica? :)

    RăspundețiȘtergere