Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 30 septembrie 2009

Asa zisul vaccin anti-HPV ucide copii sanatosi

2 comentarii :
O eleva de 14 ani din Marea Britanie a murit dupa ce a fost vaccinata impotriva cancerului de col uterin, in cadrul campaniei nationale din Marea Britanie, anunta TimesOnline. In plus, si alte colege ale fetitei au acuzat greata si ameteli.

Natalie Morton, eleva la o scoala din Coventry, a murit luni dupa-amiaza la Spitalul Universitar din oras, la cateva ore dupa ce i s-a facut vaccinul impotriva cancerului de col uterin cu Cervarix. Medicii declara ca nu au reusit sa stabileasca o legatura clara intre vaccinul facut fetei si deces, insa au oprit deocamdata campania de vaccinare, ca masura de precautie.

La putin timp dupa acest eveniment, la aceeasi scoala, o alta fetita de 15 ani a avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta. La mai putin de o ora de la realizarea "imunizarii", fata s-a simtit brusc slabita, o senzatie de frig, stari de lesin, gravitatea simptomelor necesitand apelarea ambulantei. Fetita fost stabilizata si i-au fost facute pe loc analize. Acum ea se afla in afara oricarui pericol sau cel putin asa declara medicii. (DailyMail)

2 comentarii :

  1. Oops, niciun comentariu? E clar, nici al meu probabil nu va fi publicat ... Pe scurt:
    http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/6247665/Cervical-cancer-vaccinations-resume.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o tipica acoperire a unei crime la presiunea zecilor de miliarde ale sistemului farmaceutic si medical. Cica suferea de o problema de sanatate rara dar nimeni nu spune despre ce era vorba si de ce a murit atunci la doar putin timp dupa ce i-a fost administrat vaccinul.

    Numai niste cretini puteau sa scrie: "Family members confirmed the 14-year-old had been ill 'for some time' and said they were satisfied that the vaccine had not caused her death."
    Adica:
    "Membrii familiei [..] au fost satisfacuti de faptul ca nu vaccinul a cauzat moartea ficei lor."

    Mai anonimule tu esti intreg la minte? Cum sa spuna parintii cu copilul neingropat chestia asta? Ca sunt "satisfacuti" ca nu vaccinul e de vina!!! Tocmai le-a murit copilul!! Du-te si te controleaza pentru ca esti complet plecat cu sorcova.

    Tu ai idee cate miliarde sunt in joc daca se stopeaza vaccinarea in UK (si in consecinta si in alte tari)?

    RăspundețiȘtergere