Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 12 iulie 2010

Imagini cu OZN-ul care a provocat inchiderea timp de o ora a unui aeroport din China - 9 iulie 2010

Niciun comentariu :

Autoritatile din orasul Hangzhou, in estul Chinei, au decis inchiderea pentru o ora a aeroportului Xiaoshan, dupa ce radarele au detectat aparitia unui obiect pe cer, transmite Xinhua. Oficialii aeroportului au afirmat ca a fost vorba de un obiect zburator neidentificat (OZN), teorie sustinuta si de localnici.

Obiectul neidentificat a aparut pe radarele din aeroport miercuri, in jurul orei 21. Conducerea aeroportului a decis sa nu mai permita imbarcarea pasagerilor si sa retina la sol avioanele care urmau sa decoleze, determinand intarzieri si de peste 4 ore.

De asemenea, mai multe avioane care trebuiau sa aterizeze au fost deviate pe aeroporturile din Ningbo si Wuxi.

Martorii sustin ca obiectul aparut pe cer arata ca un punct luminos, care a disparut curand. Un angajat al aeroportului a spus, pe de alta parte, ca obiectul a fost vizibil numai pe radare si ca nimeni nu l-a vazut in realitate.

Xinhua noteaza insa ca, la cateva ore dupa ce aeroportul a fost inchis, mai multi rezidenti din Hangzhou au declarat ca au vazut pe cer un obiect stralucitor, care zbura "ciudat". Potrivit acestora, obiectul avea o coada ca o cometa si a zburat circa sase minute spre pamant, dupa care si-a schimbat directia.

Dupa ce stirea a facut inconjurul lumii, autoritatile chineze au lansat intr-un tarziu zvonul ca ar fi vorba de un proiect militar secret :D pentru a lasa impresia ca detin controlul asupra situatiei.

Vedeti stirea relatata la o televiziune chineza aici.

Surse: Daily Mail, Hotnews

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu