Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 19 iulie 2010

Românii apelează tot mai des la tratamente naturiste

Niciun comentariu :
Orientarea către un stil de viaţă sănătos îi determină pe majoritatea românilor să apeleze la tratamente naturiste, potrivit unui studiu recent

Aproximativ 70 la sută din populaţia lumii preferă tratamentele naturiste ca primă alternativă în tratarea diferitelor afecţiuni, arată un studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Aşadar, medicina naturistă, caracterizată de tratamente pe bază de extracte din plante, câştigă teren în faţa celei clasice (alopate). Astfel, "perioada prin care trecem este dominată de creşterea numărului de afecţiuni cauzate de scăderea imunităţii, de sporirea incidenţei bolilor infecţioase şi de intensificarea dependenţei de anumiţi stimulenţi precum cafeaua, tutunul şi băuturile alcoolice", spune dr. Dan Dimitriu, medic specialist medicină internă. Potrivit acestuia, orientarea către un stil de viaţă sănătos îi determină pe majoritatea românilor să apeleze la tratamente naturiste. Statisticile arată că 30 la sută din populaţie la nivel mondial suferă de boli parazitare de natură cronică, iar cei mai afectaţi sunt copiii, cărora un tratament clasic le afectează puternic ficatul, susţin specialiştii. O alternativă la medicamente sunt suplimentele 100% naturale care favorizează eliminarea paraziţilor intestinali, precum giardia, oxiuri sau ascari, distrug microorganismele şi împiedică înmulţirea lor.
Sursa: Gandul

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu