Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 3 decembrie 2010

Senzational! Wikileaks dezvăluie: Biometria element de bază al spionajului american. Politicienii români sunt printre primii caracterizaţi biometric

Niciun comentariu :
O stire face astăzi senzaţie în presa românească şi internaţională: Hillary Clinton a cerut datele biometrice ale liderilor români, precum şi ale altor oficiali şi diplomaţi străini sau ai ONU. Datele cerute serviciilor secrete includ imaginea biometrica a feţei, amprentele digitale, scanări ale irisului şi chiar ADN-ul. Devine din ce în ce mai evident după aceste dezvăluiri că biometria nu este folosită pentru a "îmbunătăţi securitatea şi a preveni infracţionalitatea" ci şi ca metoda de caracterizare psihologică cu ajutorul fiziognomoniei, a iridologiei şi a studiului ADN-ului. Fiziognomonia este ştiinţa care poate determina, după datele biometrice ale cuiva, caracterul său moral sau structura sa sufletească. Irisul este o adevărată hartă a organismului nostru ce este studiată încă de acum 5.000 de ani în Egiptul antic pentru a detemina vunerabilităţile organismului la boli. De asemenea studiind ADN-ul unei persoane se pot obţine astăzi o gramadă de informaţii care, corelate cu cele obţinute cu ajutorul fiziognomoniei şi iridologiei, pot fi folosite din păcate şi pentru a manipula şi controla oameni. Iată deci de ce aceste date "trebuie" preluate şi "trebuie" să se afle pe cartea de identitate electronică sau pe paşaportul electronic. Ce nu ştiau însă politicienii care au votat şi implementat aceste măsuri dictatoriale este că ei vor fi primele victime fiind vizaţi cu prioritate de către serviciile secrete ale marilor puteri.

O telegramă plecată pe 16 iunie 2009 de la Departamentul american de Stat şi semnată de Hillary Clinton are drept solicitare colectarea de date privind România şi cere, printre altele, detaliile "biometrice" ale "actualilor lideri şi ale celor în devenire" (!!!!), arată documentele dezvăluite de WikiLeaks şi The Guardian. Diplomaţii mai trebuie să raporteze informaţii privind vulnerabilităţile liderilor români.

Departamentul de Stat doreşte să afle gradul de sprijin public sau de opoziţie faţă de administraţie, precum şi strategiile şi tacticile guvernului pentru a creşte, menţine şi exercita autoritatea. Telegrama solicită explicit informaţii cu privire la vulnerabilităţile, averea, starea de sănătate a actualilor lideri, a celor în devenire, precum şi a consilierilor lor. În acelaşi timp, se cer informaţii biometrice despre ei.

Se mai cer informaţii cu privire la relaţiile dintre entităţile guvernului naţional, inclusiv preşedintele, premierul, miniştrii, consiliul naţional de apărare, serviciile secrete, legislativul, procurorul general şi magistraţii.

Comunitatea de informaţii se bazează pe reprezentanţii Departamentului de Stat pentru colectarea informaţiilor biografice, se menţionează în telegramă. Imediat după această menţiune, se specifică faptul că oficialii care raportează ar trebui să includă, atunci când au informaţii "cu privire la persoane ce au legătură cu România", numerele cardurilor de credit ale acestora, alături de alte detalii precum numele de utilizatori pe internet sau intranet, datele de contact - număr de telefon, adresă de e-mail, etc.

Vezi şi:
Identificarea biometrică este un program masonic!
Masonii români au jurat că vor realiza noua ordine mondială!Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implanturi cu microcipuri
e-Romania - guvernul României îndeplineşte visul de control global total al familiei Rockefeller

O cheie de cunoastere a celorlalti: fizionomia (fiziognomonia)

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu