Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 10 ianuarie 2011

2012 - Ultima profeţie, film documentar lansat in decembrie 2010 e disponibil online (HD) si va fi difuzat diseara pe TVR 2

2 comentarii :
O descoperire neaşteptată dezvăluie că Terra a trecut printr-un eveniment catastrofic, pe care am putea fi sortiţi să-l retrăim... ar putea fi aceasta o bază ştiinţifică pentru data anticipată de astronomii mayaşi acum mii de ani? Mayaşii credeau că totul, inclusiv creaţia şi distrugerea, se petrece în cicluri. Calendarul lor cuprindea cinci cicluri, fiecare durând aproximativ 5200 de ani. La încheierea fiecărui ciclu, mayaşii credeau că imperfecta creaţie aflată în derulare trebuia să fie distrusă pentru ca lumea să se nască din nou. Unii cred că încheierea ciclului actual, în 21 decembrie 2012, este un semn apocaliptic. Iar cei care văd o conexiune între calendarul mayaş, atât de complex şi incredibil de exact, şi profeţia cum că lumea se va sfârşi în 2012, indică o descoperire surprinzătoare făcută în 2003.

Acest captivant documentar caută adevărul din spatele unui mit incitant: există vreo dovadă despre o viitoare catastrofă globală? În acest documentar investigativ, cercetătorul Adam Maloof străbate trei continente pentru a găsi indicii adânc îngropate în rocile planetei.


Programat la ora 21:00, Luni 10 ianuarie 2011, pe TVR 2.

Cititi si:
2012: Stiinta sau superstitie?
2012. Care este viitorul omenirii?
Imaginea de ansamblu (The Big Picture) - documentar in limba romana
A Treia profeţie de la Fatima confirmă posibilitatea unui cataclism pe Terra cauzat de anomalii solare

2 comentarii :

  1. yogi blogger ... acest film produs de national geografic ...este o mare porcarie care stramba adevarul...civilizatia mayasa nu a prezis nici pe departe un sfarsit al lumii cum este prezentat in filmul asta ... daca vrei sa ajuti lumea cu o informatie buna ...despre maya iti recomand Ian Lungold...apreciez blogul asta...dar postarea asta imi strica gustul !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alchimistul
    Daca ai fost atent filmul vorbeste despre cicluri si prezinta dovezi stiintifice si istorice. Daca ai si tu ceva argumente sau dovezi in sprijinul afirmatiei tale prezinta-le daca vrei sa te creada lumea.

    RăspundețiȘtergere