Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 septembrie 2011

Cat de imbecila poate fi presa? Ziaristii declara ilegala o universitate care nu exista!

Un comentariu :

Ieri presa a mai facut o dovada de cat de stupida poate fi. Sau de cat de mult vrea sa ne prosteasca. Pe langa manipularile obisnuite cu "sex", "porno" si "urina", anul acesta cativa ziaristi facuti gramada au inventat existenta unei "universitati MISA" ca mai apoi sa acuze ca aceasta ar fi ilegala pentru ca ea nu are autorizatie de la Ministerul Educatiei (desi nu exista)!! Daca nu stiati cum arata prostia manifestata in forma ei cea mai pura o puteti observa in acele "articole" si "reportaje" tv!

Ideea cu universitatea insa nu este deloc rea si probabil ca peste cativa ani ar putea fi pusa in practica, daca va primi acreditare. De remarcat si faptul ca unii jurnalisti mai au ceva sanse de insanatosire avand in vedere ca dupa 20 de ani au aflat in sfarsit ca Scoala de Yoga MISA exista si ca isi deschide cursurile in fiecare toamna. In plus dupa vreo 10 ani de zile au gasit si sala de yoga care se afla chiar vis a vis de sediile ziarelor lor. Felicitari!

Ne intrebam cat timp o sa le ia sa afle decizia definitiva a Tribunalului Bucureşti care a confirmat ca Gregorian Bivolaru a fost condamnat politic înainte de 1990!. Oare de ce presa evita de 3 luni de zile, cu o groaza inexplicabila, sa pomeneasca ceva despre acesta stire? Oare cat vor mai boicota o multime de stiri reale despre abuzurile autoritatilor, deciziile juridice favorabile yoghinilor sau despre evenimentele organizate de Scoala de Yoga MISA, inlocuindu-le cu minciuni, calomnii si inventii aberante? Si oare de ce nu pomenesc nimic despre dezvaluirile facute de Gregorian Bivolaru despre francmasoneria mondiala?


Vezi si replica Biroului de presa MISA: Evenimentul zilei a dat tonul campaniei de toamnă împotriva Şcolii de yoga MISA

Un comentariu :