Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 25 noiembrie 2011

Şocant! Cartea unui supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz dezvăluie Rădăcinile naziste ale „Uniunii Europene” - download gratuit în limba română

Un comentariu :
O dovadă în plus că UE este al IV-lea Reich, aşa cum am arătat în articolul anterior.

Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiti despre Bruxelles şi UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună.

Sub titlul „Rădăcinile naziste ale «Bruxelles/UE»“ vă prezentăm o carte scrisă de Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath şi August Kowalczyk, editată de Fundaţia de Sănătate Dr. Rath.

În lucrare se arată că arhitectul-cheie al „Bruxelului”, fondatorul Uniunii Europene, nu este altul decît Walter Hallstein, fost membru al organizaţiilor oficiale naziste în timpul celui de-al doilea război mondial, apărător al legilor naziste, scăpat prin minciuni ordinare de procesul pentru crime de război de la Nürnberg.

De asemenea este documentat modul în care IG Farben - Cartelul German al Chimiei, Petrolului şi Medicamentelor şi-a continuat chiar şi după înfrângerea din al doilea război mondial, tentativa de creare a unui imperiu economic german, al IV-lea Reich. Pentru a atinge aceste scopuri au fost promovate la nivelul UE, printre altele, măsuri legislative care duc la eliminarea de pe piaţă a celui mai temut concurent al concernelor farmaceutico-chimice: terapiile naturiste.
Prefaţă şi introducere:
Descarcă introducerea (304 kB)
Capitolul 1:
Recapitularea dovezilor
Descarcă capitolul 1 (4.79 MB)
Capitolul 2:
Walter Hallstein: proeminent avocat nazist şi arhitect cheie al "Bruxelles UE"
Descarcă capitolul 2 (2.79 MB)

Capitolul 3:
"Marele Cartel al Sferei" şi cadrul său organizaţional
Descarcă capitolul 3 (332 kB)

Capitolul 4:
Încercarea Cartelului Petrolului şi Medicamentelor de a-şi consolida puterea politică asupra Europei
Descarcă capitolul 4 (1.05 MB)

Capitolul 5:
Guvernarea Bruxelles UE va pune capăt secolelor de libertate şi independenţă în Marea Britanie
Descarcă capitolul 5 (484 kB)

Capitolul 6:
Cine e Cine în "Bruxelles UE"
Descarcă capitolul 6 (979 kB)

Capitolul 7:
Releu de Viaţă
Descarcă capitolul 7 (6
1 kB)
Capitolul 8:
Anexe
Descarcă capitolul 8
(453 kB)
Mai multe informaţii:
Alte cărţi de citit


Autorii cărţii, printre care se numără şi un supravieţuitor al lagărului de la Auschwitz care n-a primit nici până în prezent compensaţia financiară pentru detenţie şi muncă forţată, spun o poveste pe care mulţi cititori ar putea să o descrie ca fiind greu de crezut. Probabil că mulţi vor spune că aceste informaţii istorice, documentate, la care se face referire în aceasta carte, ar fi trebuit să fie pe prima pagină a tuturor ziarelor. Faptul că această carte nu a fost adusă la cunoştinţa publicului de către mass media demostrează o dată în plus că trăim într-o dictatură în care marile adevăruri sunt cenzurate. Ţinând cont de acest lucru, responsabilitatea fiecăruia dintre noi este de a downloada şi citi această carte, de a o răspândi tuturor cunoscuţilor şi de a vizita şi studia documentele sursă listate în subsolul paginilor.

Timp de aproape trei sferturi de secol lumii i s-a spus că al doilea razboi mondial a fost generat de un psihopat, Adolf Hitler şi de anturajul său de huligani rasişti. Adevărul este însă că cel de-al doilea război mondial a fost un război de cucerire condus în numele IG Farben - Cartelul German al Chimiei, Petrolului şi Medicamentelor, cu scopul de a controla pieţele globale în noile domenii ale produselor chimice patentate, în spatele acestora aflându-se vârfurile "iluminate" ale masoneriei precum hrăpăreţii bancheri Rockefeller şi Rothschild, care au fondat Rezerva Federală Americană.

Documentele oficiale ale Congresului S.U.A. şi ale tribunalului de la Nuremberg pentru crime de război arată fără echivoc că cel de-al doilea război mondial a fost nu numai pregătit, ci şi facilitat logistic şi tehnic de către cel mai mare şi mai renumit cartel al petrolului şi medicamentelor de la acea vreme, cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst şi alte companii chimice. În rechizitoriul procesului de la Nuremberg se dovedeşte că fără IG Farben, cel de-al doilea război mondial nu ar fi avut loc. După ce ambele încercări militare de a subjuga Europa şi războiul însuşi au eşuat, Cartelul Petrolului şi Medicamentelor a investit în a treia încercare: cucerirea economică şi politică a Europei prin intermediul Uniunii Europene cu sediul la Bruxelles.

De aceea, nu este surprinzător faptul că arhitecţii cheie ai „UE” au fost recrutaţi din rândul acelor tehnocraţi care deja făcuseră planurile pentru o Europă postbelică sub controlul coaliţiei dintre nazişti şi Cartel. Această carte vă aduce la cunoştinţă conducătorii cartelului – îmbrăcaţi nu doar în uniforme naziste, ci şi în costume cenuşii. Cel mai renumit dintre aceştia a fost Walter Hallstein, primul preşedinte al aşa-numitei Comisii UE. Dacă vă întrebaţi probabil, de ce nu aţi auzit până acum aceste lucruri cutremurătoare este foarte simplu. După 1945, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari cu un singur scop: să rescrie istoria şi să-şi ascundă trecutul criminal. Această muşamalizare, cu privire la originile corporatiste ale celor două războaie mondiale, a fost în mod evident condiţia preliminară pentru cea de-a treia încercare a Cartelului – de această dată prin intermediul UE – de a cuceri şi controla Europa. În mod evident, interesele Cartelului sperau să-şi consolideze controlul asupra Europei prin intermediul Uniunii Europene fără ca aceste rădăcini întunecate să fie vreodată expuse. Totuşi, acest plan a eşuat. Publicarea acestei cărţi şi zecile de mii de documente autentice la care se referă înseamnă că experimentul masonic al UE s-a terminat.

Nici o persoană, organizaţie sau partid democratic nu mai poate susţine acum cea de-a treia încercare de cucerire a Europei. Această carte este, de asemenea, o oportunitate unică pentru politicienii şi partidele politice ademenite să susţină Bruxelles-ul fără să-i cunoască rădăcinile naziste sau să îi înţeleagă adevăratele scopuri. Aici sunt incluşi cei 27 de şefi de stat care au semnat “Tratatul de la Lisabona”, majoritatea acestora neştiind că semnăturile lor au constituit un act de “îndreptăţire” a Cartelului şi acţionarilor săi să câştige controlul asupra Europei. Aceşti politicieni şi aceste partide politice au acum şansa să facă o cotitură definitivă, revocându-şi în mod public sprijinul în favoarea unui model al Europei care a fost construit pe decenii de minciuni şi înşelăciuni. Te încurajăm pe tine, cititor al acestei cărţi, să ajuţi la răspândirea acestei informaţii importante către familia, prietenii, colegii tăi precum şi în comunitatea în care trăieşti.

Mai mult, te încurajăm să îi confrunţi pe reprezentanţii tăi politici la nivel local, regional, naţional şi european – cu informaţia prezentată în această carte. Făcând asta, pui o presiune pe aceşti politicieni să facă o alegere: fie să închidă ochii în faţa adevărului şi să sprijine deplin preluarea Europei de către o dictatură de interese corporatiste, fie să acţioneze în spiritul protecţiei democraţiei şi a vieţii şi sănătăţii milioanelor de oameni. Alegerea pe care aceşti politicieni o fac cu privire la poziţia lor faţă de „UE” va fi cea mai importantă decizie din cariera lor politică.

După ce ultima încercare a Cartelului de a controla Europa a eşuat în 1945, una dintre cele mai larg folosite scuze de către acţionarii săi politici a fost că “nu au ştiut”. Totuşi astăzi, după publicarea acestei cărţi, nici un politician nu mai poate face o astfel de afirmaţie pentru a motiva susţinerea sa continuă faţă de Bruxelles. Din perspectivă istorică, acum este urgent necesară o mişcare populară care să restaureze adevărul. Această acţiune este deosebit de importantă pentru că politicienii din multe ţări europene au fost influenţaţi de interesele corporatiste ale Cartelului Petrolului şi Medicamentelor; ei nu mai sunt apărătorii independenţi ai intereselor publice. O mişcare populară ar fi, de aceea, singurul garant al libertăţii, democraţiei şi independenţei pentru toţi oamenii din Europa.

Sănătatea populaţiei şi scopurile UE
Unul dintre scopurile cheie ale cartelului corporatist care se află în spatele UE este acela de a distruge sectorul terapiilor şi produselor naturiste nepatentabile, cel mai mare concurent şi cea mai mare ameninţare la adresa bolilor de pe urma cărora cartelul farmaceutic şi industria farmaceutică globală scot profituri de mii de miliarde de dolari. De fapt liderii de la Bruxelles ai UE proiectează legile Europei acţionând ca nişte reprezentanţi ai acestor interese farmaceutice multinaţionale.

Scopul aşa numitei “Food Supplements Directive”, (Directiva Suplimentelor Alimentare) de exemplu, legiferată în 2002, este acela de a impune restricţii stricte şi dictatoriale asupra tipurilor şi dozelor de vitamine şi minerale care pot fi conţinute în suplimentele nutritive. Pentru a masca această ameninţare, UE pretinde în mod fals că nivelurile permise pentru fiecare nutrient vor fi calculare ştiinţific prin intermediul unui proces numit “scientific risk assessment” (evaluarea ştiinţifică a riscului). Totuşi, realitatea este că majoritatea metodologiilor propuse pentru evaluarea presupusului “risc” de a consuma suplimente alimentare sunt orice numai ştiinţifice nu, şi de fapt sunt profund eronate.

În mod similar “Traditional Herbal Medicinal Products Directive”, (Directiva Produselor Medicinale Tradiţionale din Plante) legiferată în 2004 supune produsele medicinale naturale din plante unui proces prohibitiv de înregistrare prin care toate plantele care nu au garantată o licenţă specifică sunt interzise şi scoase de pe piaţă. Prin decimarea în acest mod a sectorului plantelor naturale, UE intenţionează să elimine o ameninţare cheie pentru interesele financiare ale acţionarilor săi farmaceutici multimiliardari.

Mai mult, într-o încercare de a limita până şi răspândirea informaţiei despre terapiile naturale, UE a legiferat în 2006 aşa numita “Regulation on Nutrition and Health Claims” (Reglementarea Revendicărilor privind Nutriţia şi Sănătatea). Sub această legislaţie draconică, toate sugestiile sau implicaţiile faptului că un aliment sau nutrient are anumite proprietăţi nutriţionale benefice sau a faptului că există o anumită legătură între un anumit aliment / nutrient şi sănătate, sunt interzise cu excepţia situaţiei în care sunt în mod specific autorizate de Comisia Europeană – chiar dacă există dovezi ştiinţifice pentru aceste revendicări. Astfel, în disperarea sa de a proteja multimiliardara “Afacere cu Boala” a industriei farmaceutice, Bruxelles-ul a recurs la activarea semnului distinctiv al tuturor dictaturilor politice – interzicerea libertăţii cuvântului.

Pentru a ajuta UE în aceste încercări de a distruge sectorul sănătăţii naturale, în ianuarie 2002 s-a înfiinţat European Food Safety Authority (EFSA) (Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentaţiei). Dar în loc să îmbunătăţească siguranţa alimentaţiei şi să protejeze consumatorii aşa cum pretinde, EFSA este angajată în efortul continuu şi sistematic de a elimina terapiile naturale nepatentabile şi a informaţiilor despre ele, pe întregul continent european.

Legătura cu Codex-ul
Un partener cheie în încercările la nivel internaţional ale Cartelului de a limita accesul oamenilor la terapiile naturale este aşa numita Codex Alimentarius Commission (Codex), a Naţiunilor Unite (UN), organizaţie care este finanţată de World Health Organization (WHO) (Organizaţia Mondială a Sănătăţii) şi Food and Agriculture Organization (FAO) (Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură). Înfiinţat în 1963, activităţile principale ale Codex sunt centrate în jurul proiectării standardelor globale pentru toate produsele alimentare inclusiv suplimentele alimentare. Acţionând ca un bloc coordonat, cele 27 ţări membre ale UE utilizează din ce în ce mai mult Codex-ul ca vehicul pentru modelarea hranei globale şi reglementărilor suplimentelor, pentru a oglindi legea UE.

Prin implementarea Codex restrictions on food supplements (Restricţiile prevăzute de Codex pentru suplimentele alimentare) în regiuni ca Asia de Sud-est prin Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) (Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-est); Africa, prin African Union (Uniunea Africană); America de Sud, prin Mercosur şi Union of South American Nations (Uniunea Naţiunilor Sud-Americane); şi America de Nord, prin propusa North American Union (Uniunea nord americană), Cartelul Farmaceutic intenţionează să transforme vieţile şi corpurile a miliarde de oameni într-o piaţă de desfacere pentru medicamentele lor sintetice patentate.

În rezumat
  1. UE este o structură dictatorială care serveşte unor interese corporatiste globale care ameninţă – încă o dată – vieţile a sute de milioane de oameni din întreaga Europă. Mai mult, dacă cetăţenii Europei nu acţionează acum, această structură va rămâne pe loc timp de generaţii viitoare şi va subjuga întreaga lume sub controlul său.
  2. Din cauza concepţiei sale fundamental nedemocratice – cu Comisia UE deţinând întreaga putere executivă, iar Parlamentul UE având doar rolul de frunză de smochin – structura UE nu este reformabilă. De aceea, ea trebuie să fie respinsă public de oameni, demontată şi eventual înlocuită de un sistem cu adevărat democratic de reprezentare: o Europă a oamenilor, de către oameni şi pentru oameni.
  3. Demontarea influenţei dictatoriale a intereselor corporatiste care guvernează peste UE – şi astfel peste popoarele Europei – este o precondiţie pentru eliminarea pe scară largă a celor mai răspândite boli ale zilelor noastre inclusiv bolile cardiovasculare şi cancerul. Prin obţinerea controlului asupra bolii, vom putea crea o lume mai sănătoasă– pentru copiii noştri şi generaţiile viitoare.
Surse:
http://www.relay-of-life.org/ro/index.html
Rădăcinile naziste ale ”Bruxelles UE”
Demontarea ‘Bruxelles UE’ – o precondiţie pentru libertatea globală a sănătăţii naturale

Un comentariu :

  1. fara a citi aceasta carte,o spuneam de citiva ani,de la infiintarea,U.E.,ca germanii nu au putut cuceri lumea prin forta armelor dar o vor cuceri prin puterea banilor si prin prosteala sefilor de stat care habar nu au de ce fac umbra pamintului...o spuneam asta de peste 8 ani...si timpul mi-a dat dreptate prin aparitia acestei marturii istorice.descrise in aceasta carte.....multumesc,blogului misa de aceste dezvaluiri cutremuratoare...

    RăspundețiȘtergere