Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

"Portalul" - film documentar despre comunicarea cu o civilizaţie extraterestră benefică

3 comentarii :
Urmăriţi filmul documentar „Portalul”, despre descoperirea unei zone de acces şi comunicare cu o civilizaţie extraterestră benefică.


Filmul prezintă un jurnal de călătorie în această zonă care a fost dezvăluită în urmă cu 15 ani de către o rasă de fiinţe extraterestre benefice. Mărturiile celor care au perceput influenţa subtilă a locului, precum şi documentarea video se corelează în mod captivant pentru a elucida, într-o anumită măsură, misterul zonei.


Preluare MISA TV

3 comentarii :

  1. un documentar excelent,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos! merita vazut! de apreciat si vointa omenirii de a impartasi informatzii cu noi toti! va multumesc tuturor

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii îi numesc extratereștrii, alții, îngeri. Ei sunt mereu gata să ne ajute. Orice om, la un moment, dat le-a simțit prezența, chiar dacă nu vizual.

    RăspundețiȘtergere