Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 22 ianuarie 2013

Miercuri, 23 ianuarie, miting de protest la ÎCCJ şi un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :
Miercuri, 23 ianuarie 2013, va avea loc un nou termen în procesul lui Gregorian Bivolaru la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Cu această ocazie asociația MISA organizează un miting de protest în fața instituției de pe strada Batistei între orele  8.45 - 13.00.

Având sloganul Mişcarea Yoga Rezistă (MYR) mitingul urmăreşte să sensibilizeze magistrații și opinia publică față de faptul că Gregorian Bivolaru, membru fondator al acestei asociaţii, îşi riscă viaţa, libertatea şi bunurile de mai bine de 40 de ani pentru deziderate eminamente spirituale.


Nedreptăţile continuă împotriva noastră şi împotriva celui care, în ciuda tuturor interdicţiilor şi torturilor la care a fost supus, promovează valorile spirituale autentice.

Reamintim că în 21.10.2005, Curtea Supremă din Suedia a afirmat că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces corect în ţara noastră riscând să fie supus în continuare unor persecuţii foarte grave, din cauza convingerilor sale religioase.
Biroul de Presă MISA - 22 ianuarie 2013


La termenul anterior din 18 decembrie 2012 avocaţii apărării au sesizat că şedinţa s-a desfăşurat într-o manieră întrucâtva mai corectă. Atitudinea instanţei şi tonul general în care au avut loc dezbaterile şi audierile de martori s-a apropiat pentru prima dată de ceea ce ar fi normal să fie.

Cu toate acestea, procesul încă nu respectă toate regulile echitabilităţii. Avocaţii continuă să reclame faptul că le sunt limitate drastic întrebările la adresa martorilor, în condiţiile în care, în acelaşi timp, preşedintele completului de judecată solicită maximum de detalii din partea acestora, de multe ori irelevante pentru cauză.

În paralel cu şedinţa de judecată a avut loc un miting de protest, în cadrul căruia participanţii au cântat colinde, cu versurile adaptate la situaţia procesului. Cântecele au evocat şi evenimentele din 2004, când au avut loc descinderile abuzive în locuinţele yoghinilor. Scopul lor a fost, de asemenea, şi sensibilizarea opiniei publice, care continuă să fie influenţată de campania mediatică mincinoasă din acest caz.
Sursa: MISA TV

 
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu