Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 18 august 2014

B1 TV - lipsă de profesionalism sau linşaj mediatic organizat?

Niciun comentariu :

De curând, într-o emisiune de la B1 TV au reapărut imaginile de la descinderile abuzive ale autorităţilor în casele yoghinilor, din 2004 – de data aceasta pentru a ilustra diferite dezbateri despre prostituţie.

Ce caută aceste imagini, care au fost surprinse de procurori şi jandarmi la percheziţiile din 2004, din nou pe sticlă? La 10 ani după acele evenimente s-a dovedit că nicio acuzaţie la adresa yoghinilor nu a fost fondată.

Cu toate acestea, persoanele implicate în acele evenimente, şi implicit toţi membrii MISA, continuă să fie pe nedrept ţinta atacurilor mai mult sau mai puţin subliminale ale mass mediei.
De ce nu sunt oferite niciodată drepturi la replică în cazul MISA, după mai bine de două decenii de mediabolizare? Cine şi de ce are interesul ca MISA şi Gregorian Bivolaru să fie mereu oaia neagră a societăţii?

Moderator: Mihai Teodorescu
Invitaţi: Aurea Mutulescu, redactor-şef Yoga Magazin; Norbert Kozma, avocat şi Costică Cojocaru, purtător de cuvânt MISA.


Sursa: MISA TV

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu