Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 19 noiembrie 2014

Minciunile mass media provoaca violenţe în familiile yoghinilor, folosite apoi pentru a acuza MISA si Yoga

Niciun comentariu :
De ani de zile mass media revarsă tone de ură și minciuni contra yoghinilor. Prin intermediul unor agenți din parchete, servicii secrete și presă a fost creată o perdea de fum mediatică menită să adoarmă publicul, pentru ca procurorii să poată fabrica acuzații și dosare politice aberante. Ani de zile s-a încercat acreditarea în ochii opiniei publice a unor mistificari grosolane de genul "yoghinii distrug familii".

Cazul Dana Atudorei (Crăescu) este unul dintre exemplele care arată până la ce nivel de corupție și de încalcare a legii pot ajunge angajați ai statului român pentru a proteja abuzurile castei conducătoare și paradigmele hidoase pe care presa mercenară de scandal a încercat să le impună de-a lungul timpului.


Dana Atudorei este un caz "fericit" dacă putem spune așa. Deși a suferit o internare forțată și a fost sedată împotriva voinței ei cu medicamente extrem de periculoase, deși expusă la zidul infamiei ca "bolnav psihic", deși o victima majoră (avea 21 de ani) a unor părinți tiranici, fanatizați de manipularile mediatice, deși justiția româneasca a refuzat să-i facă dreptate, Dana a reușit să-și revină și după ani de lupta, chiar să obțină un verdict favorabil la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Există însă zeci sau chiar sute de alte cazuri în care suferința și abuzurile împotriva yoghinilor au rămas fără rezolvare.

Cum a ajuns Dana să fie prezentată în opinia publică, drept o persoană cu probleme psihice? Ce spune medicul care a internat-o la Spitalul Psihiatric Socola, la cererea expresă a mamei? Ce legatura are cazul Danei cu descinderile abuzive ale autorităților anului 2004 în casele yoghinilor? Răspunsuri la toate aceste întrebări şi multe altele asemenea puteţi afla urmărind emisiunea de mai jos:


Aflată la sursa violențelor realizate împotriva yoghinilor presa continua campania mediatică mincinoasă la adresa Danei chiar și după această decizie clară și irevocabilă a forurilor europene. Pare incredibil că și în fața unei certificări incontestabile a abuzurilor mai pot exista unii ziariști (dacă se pot numi așa) care semnează în mod inconștient texte mizerabile pe această temă și redactori sefi care sunt dispuși să le publice riscând astfel plata unor daune uriașe ce ar surveni în eventualitatea unui proces de calomnie ușor de căștigat.

Este din ce în ce mai evident că în spatele "ziariștilor" se ascunde de fapt altcineva extrem de deranjat de  decizia CEDO, cineva care va fi scos în curând la iveală.

Pentru informații detaliate:
Adevărul iese la lumină – Ep.8 – Dana Atudorei câştigă la CEDO împotriva statului român
Cazul Danei Atudorei prezentat de Willy Fautre la OSCE
O nouă palmă primită de justiţia din România cu privire la cazul MISA (I) 
O nouă palmă primită de justiţia din România cu privire la cazul MISA (II) 
Manipularea opiniei publice prin intermediul presei în cazul Dana Atudorei 
Tânăra care a câştigat procesul la CEDO face dezvăluiri şocante despre supliciul la care a fost supusă doar pentru că practică yoga la şcoala MISA   

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu