Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 15 februarie 2015

Șocant! Un vaccinolog dezvăluie frauda, genocidul și alte secrete terifiante ale industriei farmaceutice

Niciun comentariu :

De mai mulți ani efectele nefaste ale vaccinurilor au fost denunţate de către mulţi pacienți afectaţi direct, jurnaliști independenți şi chiar de către medici și cercetători oneşti.

În prezentarea de față avem de-a face cu o autoritate în domeniu: Dr. Jean-François Saluzzo, director de producţie a vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur (lider mondial în producția de vaccinuri), șef de proiect Cercetare Dezvoltare pentru vaccinurile antiSIDA și antiSARS, consultant pentru Organizația Mondială a Sănătății.

Virusologul admite cu seninătate și cinism că industria vaccinurilor este o fraudă științifică și în plus că a infectat sute de milioane de oameni cu viruși letali sau cancerigeni! Sunt menționate mai multe cazuri de așa zise "erori" ale industriei farmaceutice:
- în anii '60 un vaccin injectat în 60 de milioane!! de copiii americani a fost contaminat cu virusul cancerigen SV40,
- vaccinul Rotavirus fabricat de GlaxoSmithKline contaminat cu un circovirus de origine porcină,
- 400 de milioane de oameni au fost contaminați cu virusul leucozei aviare prin intermediul vaccinului febrei galbene,
- vaccinul antigripal conține celula MDCK un mediul de cultură excelent dar cancerigen!,
- în 1955 primul vaccin antipolio a contaminat cu poliomelită câteva sute de copii dintre care unii au decedat,
- în Brazilia un vaccin antirabic a produs infectarea și moartea prin turbare a câtorva zeci de persoane,
- în timpul celui de-al doilea război mondial 28000 de soldații americani și englezi vaccinați contra febrei galbene au fost de fapt infestați cu virusul hepatitei B.

Revelația supremă a expertului:
Virusologii nu știu să fabrice și nu înțeleg cum funcționează vaccinurile! La fiecare vaccin nou ei bâjbâie pentru o soluție. Nimeni nu monitorizează efectele acestora după ce au fost lansate pe piață! În plus în unele cazuri vaccinurile pur și simplu nu funcționează și în ciuda cunoașterii acestui fapt propaganda concernelor farmaceutice continuă în mod criminal doar pentru profit.

Este vorba de un autodenunţ sau de o spovedanie?


Transcrierea cinicei prelegeri:

"Asadar, care sunt elementele esentiale ale unei doze de vaccin? Pe de-o parte avem bacteriile care servesc la producerea bazei virale, virusi de cultura. Deci o caracteristica importanta a virusilor este providenta lor din celulele eucariote, caci vaccinurile sunt produse pe culturi celulare. Despre vaccinurile virale trebuie sa întelegeti ca sunt materie vie, Asadar orice suport biologic pe care se se cultiva un virus de exemplu, poate fi o sursa de contaminare pentru viitorul vaccin!

De exemplu, serul de vaca-SVF  trebuie verificat extrem de bine, ca nu cumva sa introduca virusi precum BCE-ul in vaccinuri, si sa va treziti astfel cu insasi produsul vaccinal contaminat. De aceea exista un control ultra-exigent in verificarea lantului de productie, începând cu materia prima si pana la vaccinul din comert, caci in cursul procesului de productie se lucreaza cu materie vie care poate introduce oricând un agent contaminant in vaccinuri si prin neatentia tehnicienilor.

Acesta este un aspect care m-a bulversat mult când am trecut de la cercetare medicala la domeniul vaccinurilor! Mi-a trebuit ceva timp sa înteleg ca riscul potential al vaccinurilor nu vine de la efectele secundare. Pe acestea le cunoastem (... in realitate printre efectele sexundare ale vaccinurilor se află din ce in ce mai des decesul!..). Problema vine insa din accidente stupide de parcurs, in care alti virusi se introduc in vaccinul final.

Astfel, in anii `60, s-a produs o drama, caci celulele rinichilor de maimuta erau contaminate cu un virus numit SV40, un virus tumorigen, care in laborator provoaca cancer pe cobai, iar noi am descoperit abia dupa ca acest virus contaminase vaccinurile, in special cele utilizate pentru copii. 60 de milioane de americani au primit acest vaccin tumorigen, dar am avut noroc ca nu era adaptat la organismul uman ?!?|( ce coincidență din anii '60 cazurile de cancer au explodat in toata lumea ...) A fost un mare balamuc la vremea respectiva, si de atunci exista aceasta obsesie permanenta pentru fabricantii de vaccinuri sa nu se mai repete aceeasi catastrofa indentica. Dar asa cum s-a produs atunci , se va mai produce caci agentii contaminanti sunt omniprezenti... (!!!)

Nu demult s-a descoperit ca vaccinul Rotavirus, fabricat de firma GSK era contaminat cu un circovirus  de origine porcina. Inca odata, am avut noroc ca acest circovirus nu era patogen pentru om! (faptul ca aparent nu e patogen nu inseamna ca nu are alte efecte nocive asupra organismului) Virusul aparuse din materia prima in acest caz din din tripsina?? Retineti asadar ca in practica vaccinala nu trebuie vorbit doar de principiul activ..Când spui "vaccin rujeola" bineînteles ca virusul rujeolei este important, dar nu trebuie neglijata materia prima serumul de vaca SVF care a servit drept cultura obtinerii virusului, nici tripsina cu care  se decupeaza celulele, sau însasi celula de origine aviara care poate contine ceva neprevazut.

A fost si cazul vaccinului contra febrei galbene care s-a contaminat cu virusul leucozei aviare iarasi s-a produs o drama. Iarasi am avut noroc, caci 400 de milioane  de persoane s-au contaminat cu un virusu activ care s-a multiplicat in organsimul lor, dar virusul nu a devenit patogen in organismul uman!

Vedeti deci ca in analiza accidentelor post-vaccinale, industria vaccinurilor are o viziune diferita: ea nu se îngrijoreza de acele boli misterioase, dificil de diagnosticat precum Autismul, scleroza in placi, etc...ACESTE AFECTIUNI POST VACCINALE NU-L PREOCUPA PE FABRICANT!

Industria vaccinurilor are o singura obsesie: riscul introducerii accidentale a unui agent contaminant din materia prima iar uneori chiar, virusul de baza nu este bine inactivat ...Spre ca întelegeti ce vreau sa spun... Aceasta este obsesia fabricantului

Mai departe...Avem si celulele heteroploidie care au fost o etapa cruciala in fabricarea vaccinurilor, dar si ele au aspecte nesigure care necesita atentia noastra. De exemplu celula MDCK este utilizata in productia vaccinului antigripal. Este un mediu de cultura excelent, DAR ESTE TUMORIGENA, Ca atare s-a iscat o  dezbatere a filosofica pro si contra  in folosirea  unor celule tumorigene destinate vaccinarii copiilor..

Pot sa va spun ca la nivelul autoritatilor|exista dezbateri furtunoase pe acest caz. Printre fabricanti unii afirma ca cantitatea de informatia genetica ADN folosita este extrem de mica deci fara risc, dar opozantii spun: "Atentie , este vorba de vaccinuri pentru copii 1-5 ani, iar peste 50 de ani, care vor fi consecintele ?"

Deci utilizarea unor astfel de celule este supusa unei vii controverse. Astfel avem acum in USA un vaccin produs pe celule MDCK de catre firma Novartis. Dezbaterea, va asigur este apriga la nivel  FDA pe aspectul tehnic si chiar din punct de vedere moral, va sigur: Când este vorba de o,persoana de 75 de ani, riscul este mic, dar când vaccinam copii, ar trebuie sa analizam consecintele pe termen lung.... Bine, sper sa nu credeti ca as sugera eliminarea prin vaccinare a persoanelor de peste 75 de ani! (aici filmul a fost taiat: se distreaza baietii pe seama victimelor! Si Bill Gates vorbea de reducerea populatiei prin vaccinare!)

Trecem mai departe: inactivarea virusului vaccinal. Repet ce am spus pana acum: nu sunt importante radacinile virale : rujeola, rubeola , etc... pe care le cunoasteti bine deja, ci virusii inactivi, deci vom vorbi despre procedeul acesta crucial al inactivarii!

Aici am sa va spun o alta anecdota...hmm, ...care , pardon nu-i prea anecdotica. Deci in 1955, când primul vaccin contra Polio a fost realizat de catre Jonas Salk - toata lumea cunoaste vaccinul acesta  realizat de Jonas Folk! - a fost un eveniment extraordinar: primul vaccin realizat pe cultura de celule, extrase din rinichi de maimuta. A fost un eveniment planetar! Sa stiti ca in ziua in care Jonas Salk a  anuntat acest succes au fost trase  toate clopotele din America! A fost un  entuziasm care a depasit pe cel de la sfarsitul razboiului. (cum prosteste mass-media oamenii !!). Din pacate ( IAR ?!?!), nu mult dupa entuziasmul acesta, un astfel de vaccin produs de laboratoarele Cuter nu a fost inactivat îndeajuns si a contaminat peste 290 de copii cu poliomielita, printre care au fost si numeroase decese. (Au  tras iar clopotele pentru succesul vaccinului!).

Vaccinurile dau frisoane cateodata ...Daca mâine un vaccin nu este bine inactivat, firma Cuter dispare! Daca mâine un vaccin al antirabic nu este bine inactivat firma Sanofi dispare! Aceste riscuri nu o sa dispară niciodată... Un astfel de caz s-a produs in Brazilia, si a provocat  moartea a câtorva zeci de persoane, si moarte de turbare!

Haideti, inca o trasnaie din istoria vaccinala: Un caz celebru legat de febra galbena s-a produs in razboiul mondial din 40' când au fost vaccinati toti soldatii din armata americana care plecau la razboi, de asemenea si englezi, francezii nu, ca ei sunt anormali...Din  pacate, iarasi a avut loc o tragedie: o dramatica epidemie de hepatita B: 28.000 de soldati cu Hepatita B DIN CAUZA VACCINARII contra febrei galbene!

Ei bine, a fost teribil: epidemii de hepatita B  pe submarine, etc...si cazurile au fost consemnate doar partial si sporadic, iar printre cei vaccinati a fost si o personalitate marcanta a epocii: Winston Churchill- contaminat si el cu Hepatita B. Biograful lui a scris ca ficatul lui Churchill .. era asa distrus ca prin miracol nu a basculat si soarta razboiului.

Vedeti deci cum un vaccin poate schimba soarta lumii! Bun. Acum, in timpul ramas va întreb: Cum sa producem un vaccin sigur? Va raspund tot eu: NU STIM CUM SA FABRICAM UN VACCIN !

- ...Apropo, voi care filmati, o sa difuzati asta la televiziune? (deci era constient de ce afirmatii grave face!)
-" Nu, nu !"
- ...macar sa afle toti ca-s ticnit, nu ?!

Revenim: cum sa fabricam deci un vaccin ? Nu avem reteta miracol! Stiti de ce ? Pentru ca la aparitia unui nou virus, problema este developarea unui nou vaccin. Exemplu elocvent este aparitia virusului HIV. Robert Galo si echipa sa se laudau ca odata virusul izolat in doi ani vor avea un vaccin, fara probleme. Ei credeau ca vor cultiva virusul si gata: 30 de ani mai târziu, si vaccinul nu-i! Interesant deci este ca nu avem inca solutia miracol pentru producerea unui vaccin. Nimeni nu stie cu adevarat cum! Istoric vorbind, un vaccin care nu a demarat bine de la început, nu-l mai poti îmbunatati dupa. Iata, vaccinul anti-malaria, au trecut deja X ani.... vaccinul anti-herpes din anii 60, nu am obtinut nimic. Nu mai spun de sifilis, etc... In concluzie, daca ne înglodam de la început|cu un vaccin, extrem de greu se mai poate recupera ceva.

Este extraordinar insa ca in general vaccinurile merg din prima, precum in cazul hepatitei B.Cazul ei este extraordinar: un fragment de proteina care protejeaza |un organ precum ficatul, este extraordinar! ( deci totul e dupa cum ne e norocul: ori merge vaccinul ori mergem noi...la groapa!) Cea ce m-a mirat mereu in istoria vaccinurilor, este ca la lansarea unui vaccin treaba merge ca pe roate: Hepatita B, etc...

Când nu merge, treaba se cam impute...De ce ? Esential de retinut din istoria vaccinurilor este ca NU ÎNTELEGEM CUM ACTIONEAZA VACCINURILE...PUR SI SIMPLU! Din simplu motiv ca odata ce un vaccin a fost pus pe piata, nimeni nu mai monitorizeaza pacientii! Deci astazi, când apare un virus nou, nu stim cum vaccinurile anterioare au functionat, ca sa ne inspiram pentru un nou vaccin!

Eu cred ca pentru a progresa in domeniul realizarii vaccinurilor ar trebui sa monitorizam la persoanele deja vaccinate  efectul imunitar. Bâlciul acesta cu: "am un virus - îl inactivez - fac un vaccin...vedeti si voi: când merge-merge, când nu...suntem blocati.

Cu HIV-ul iar nu stim ce sa facem caci suntem într-o situatie inedita referitor la protectia imunitatii mucozale. Nimeni nu a reusit sa faca un vaccin de protectie mucozala, contra sifilisului sau a unei infectia monococa! Nu am gasit inca solutia acestor actiuni din simplul motiv ca se pune caruta înaintea boilor! Nu? Parca asa se spune :)

Deci repet:
NU STIM CUM FUNCTIONEAZA UN VACCIN SI PENTRU FIECARE NOU VACCIN ORBECAIM PENTRU O SOLUTIE ! "

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu