Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

luni, 4 mai 2015

OZN la Băile Herculane?

Niciun comentariu :
Un nor extraordinar cu o formă dublu lenticulară a apărut pe cerul stațiunii Băile Herculane în ziua de 3 mai 2015, în timpul taberei yoghine.






Formațiunea noroasă cu o structura specială, observată și fotografiată de mai mulți localnici și turiști, a staționat mai multe ore în același loc deși norii din jurul ei indicau o circulație normală a aerului, chiar turbulențe. Este aproape imposibilă formarea și mențierea pe o durată mare de timp a unei asemenea structuri stabile, duble. Din acest punct de vedere imaginile sunt uimitoare, mulți dintre cei care le-au văzut spun că seamănă cu un OZN ascuns dupã un nor.

Meteorologii spun ca formațiunile de acest tip (Altocumulus lenticularis) au drept cauza obstacolele din teren (clădiri, dealuri, munți, vulcani, văi), deși nori de acest tip apar și în zone întinse de câmpie.


Imagine din momentul de început al formării norului lenticular de la Băile Herculane.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu