Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 octombrie 2015

Francmasonii vor să-și construiască un Templu imens lângă viitoarea cea mai mare moschee din UE

2 comentarii :


Masonii vor să primească astăzi aprobarea pentru o construcție megalomanică pe terenul de la Romexpo aflat lângă cel aprobat de guvern pentru "cea mai mare moschee din UE". Suntem curioși dacă cei care au protestat vehement împotriva construirii monumentului necreștin islamic vor avea ceva de zis împotriva acestei construcții a unei organizații secrete cu practici mafiote și chiar satanice. Masoneria a fost interzisă, oficial, ca doctrină şi ca organizaţie de Biserica Ortodoxă Română, în 1937.


Masonii din București cer consilierilor generali aprobarea unui PROIECT IMENS lângă Romexpo 
Marea Lojă Națională din România, a francmasonilor, vrea să construiască un "mare centru de evenimente" (a se citi TEMPLU MASONIC) lângă Romexpo. Noua clădire va cuprinde o parcare subterană, 8 săli de "spectacole" (a se citi sali de ritual masonic), un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă. De asemenea, noua clădire va deveni sediul organizației. Planul Urbanistic Zonal este supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 29 octombrie.Marea Lojă Națională din România cere Consiliului General al Municipiului București aprobarea proiectului de construire a unui mare centru de evenimente pe Bd. Expoziției, lângă Romexpo. Terenul pe care ar urma să fie ridicată noua construcție are 2.500 de metri pătrați și a fost primit de francmasoni de la RAPPS printr-o hotărâre de Guvern.

Marea Lojă Naţională Masonică a primit gratuit de la Guvernul Ponta un teren cu o valoare de peste 2,1 milioane de lei, pentru construirea unei clădiri "de interes public", în decembrie 2013.

Marea Lojă va folosi timp de 49 de ani terenul de 2.500 metri pătraţi, care se află în vecinătatea complexului Romexpo din Capitală, pe Bd. Expoziției nr.24F (fost 22-30).

În noua clădire vor fi amenajate o parcare subterană, săli multifuncționale, un restaurant, un club, dar și un muzeu și o bibliotecă

Astfel, la primele două niveluri ale clădirii, aflate la subsol, va fi amenajată o parcare cu 112 locuri pentru autoturisme și șase pentru motociclete (câte 56 de locuri pe fiecare nivel).

La demisol este prevăzut un club cu 115 locuri, un lobby, dar și un restaurant cu 150 de locuri.
Parterul va fi ocupat în acea mai mare parte de o sală de spectacole cu 679 de locuri, între care 431 la parter și 248 la balcon).

La nivelurile superioare vor mai fi construite încă șapte săli multifuncționale: patru săli la etajul al doilea (două cu câte 120 de locuri și alte două cu câte 158 de locuri) și trei la etajul al treilea. De asemenea, la ultimul nivel al clădirii (etajul patru) vor fi amenajate un muzeu și o bibliotecă.

Planul Urbanistic Zonal este supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 29 octombrie.

Citește și Cea mai mare moschee din UE, construită lângă noul sediu al masonilor din București 

Sursa

2 comentarii :