Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 12 aprilie 2016

Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul Yoga, afirmă un înalt funcționar guvernamental indian

Niciun comentariu :

Ministrul indian pentru medicină alternativă a declarat că cercetările unui institut din Bangalore au arătat că tehnicile yoga ar putea preveni sau opri boala.

Eficiența yoga ca "leac pentru cancer" ar putea fi dovedită științific într-un an, a afirmat un înalt oficial guvernamental indian. Ministrul indian pentru medicină alternativă a declarat că cercetătorii de la un institut din Bangalore se pregătesc să publice o cercetare care arată ca tehnicile Yoga ar putea fi folosite pentru a preveni sau opri boala, relatează The Telegraph. 

"Institutul a găsit o tehnică de yoga pentru prevenirea și vindecarea cancerului. Ei au dovedit aceasta. Procedeul utilizează numai practicarea unor asane(posturi) speciale", a declarat Shripad Yasso Naik. 


Vorbind la o conferință în Goa, dl Naik a declarat că tehnica ce va putea înlocui chimioterapia, ar putea fi prescrisă pacienților în circa un an, imediat ce documentele cercetării vor fi prezentate ministerului și după ce vor fi verificate. 

Dr. HR Nagendra, cancelar al Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana din Bangalore a confirmat pentru Sunday Express că cercetarea a avut loc. El nu a detaliat modul în care noua tehnica ar acționa, dar a susținut anterior că meditația repetată la numite intervale timp, combinată cu poziții de yoga, poate fi utilizată pentru a trata boli grave. 

Dr. Nagendra, care a lucrat ca inginer la NASA în anii '70, este cunoscut a fi un apropiat al prim-ministrului indian Narendra Modi, și a fost descris ca fiind ghidul său spiritual. 

Nu este prima dată când oficiali indieni de rang înalt au susținut că yoga - foarte populară în Occident pentru alinarea stresului, creșterea flexibilității și puterii interioare - ar putea avea beneficii mult mai mari. Anul trecut, responsabilul aflat la conducerea regiunii Goa a sugerat că antica medicină indiana Ayuverda ar trebui sa fie utilizată pentru a trata o varietate de boli, inclusiv SIDA și cancerul.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu