"Am fost in anul 2025"
Exploratorul Uca Maria Marinescu a fost, in luna martie 2007, la polul magnetic din nordul Pamantului. Aici a trait experiente cel putin ciudate. Exemplu: are cateva fotografii de la fata locului pe care aparatul foto le-a datat 2025. 'Timp de trei ore am avut impresia ca cineva ma urmareste din spate, de aproape - desi nu era nimeni. Eu si colegii mei ne aplecam mereu, sa nu ne lovim de obiecte, desi nu era nimic acolo, in acea zona inghetata, moarta.' Uca Maria Marinescu este profesor de educatie fizica, maestru emerit al sportului, are ordinul national de merit in grad de cavaler si este unul dintre cei mai cunoscuti exploratori romani la aceasta ora.
Experientele iesite din comun legate de magnetismul Terrei s-au consumat in martie 2007, cand a facut parte din echipa internationala care s-a deplasat la Polul Magnetic din emisfera nordica. Dupa ce au primit OK-ul din partea oficialitatilor americane (in apropiere se afla o baza de cercetare care apartine armatei SUA ? vom vedea mai jos de ce) echipa a atins cel mai nordic punct locuit din Canada, dupa care s-a deplasat, pe schiuri, la Polul Magnetic.
Polul Magnetic se deplaseaza rapid catre Siberia
'Drumul a fost epuizant. Am strabatut cam 100 de kilometri pe schiuri, la o temperatura de minus patruzeci de grade, intr-o zona unde nu traieste nimic, o zona moarta, la nord-est de continentul american. Polul Magnetic nu este un loc fix, este un cerc cu un perimetru de 80 de kilometri, care se deplaseaza mereu. Daca in anii '70 viteza de deplasare era de 10 kilometri pe an, acum este de 40 de kilometri. Se presupune ca peste 40 de ani Polul Magnetic Arctic se va afla in Siberia. In fine, am ajuns acolo si am simtit o durere de cap groaznica. Timp de trei ore, cat am strabatut Polul Magnetic, am avut impresia ca cineva ma urmareste din spate ? desi nu era nimeni. Eu si colegii mei aveam mereu tendinta sa ne aplecam, sa nu ne lovim de ceva ca niste obiecte, desi nu era nimic in acel pustiu. Vazandu-ma speriata, unul a inceput sa rada si mi-a spus ca e normal sa ne ferim de ceva invizibil, pentru ca acel ceva chiar exista: sunt campurile de forta ale Pamantului. Cea mai mare surpriza am avut-o insa cand am verificat pozele facute in aceasta deplasare.
"Am aflat ca o baza NASA studiaza acest fenomen" Inainte de a pleca din nordul Canadei, aparatul meu foto arata data calendaristica normala. Dupa ce am intrat in sfera de influenta a Polului Magnetic toate fotografiile au fost datate ca fiind din anul 2025. Am aflat ca o baza NASA studiaza acest fenomen. Pana acum nu am auzit de vreo explicatie oficiala. Cred, sincer, ca in acele momente timpul s-a scurs altfel, ca am fost in anul 2025', spune Uca Maria Marinescu.
"Cu energii asemanatoare Einstein a teleportat o nava"
Fizicianul Gabriel Pascu crede ca Maria Marinescu poate avea dreptate. Polul Magnetic poate modifica perceptia despre timp si spatiu.
'In celebrul experiment Philadelphia, de la finalul celui de-al doilea razboi mondial, Albert Einstein a pus electromagneti in jurul unei nave de razboi, care avea si echipaj, si a generat un camp magnetic calculat pentru o anumita frecventa, astfel incat la un moment dat campurile magnetice sa intre in rezonanta - ceea ce s-a si intamplat. Intensitatea campului obtinut a fost extraordinar de mare. Nava a disparut pur si simplu - se presupune ca intr-o alta dimensiune', spune Gabriel Pascu.
"Nu intamplator e sub control militar"
Fizicianul considera ca acelasi lucru se petrece si la Polul Magnetic, iar obiectele de care se feresc acolo exploratorii sunt reale, dar intr-o alta dimensiune. 'Nu intamplator zona este controlata de militari. In ceea ce priveste aparatul foto, putea sa se deregleze din cauza magnetismului, dar ramane intrebarea de ce nu s-a stricat pur si simplu, de ce s-a modificat doar data? In celebra ecuatie a lui Einstein, pe care o stie toata lumea, intra timpul si spatiul. El a reusit un fel de teleportare. Ce s-a intamplat atunci cu timpul si spatiul, nu se stie', ne-a spus fizicianul Gabriel Pascu. (Articol semnat de Sorin Golea)
Sursa:
Libertatea
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu