Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 16 decembrie 2007

Compania farmaceutica Merck a raspandit in lumea intreaga cancerul, SIDA si leucemia prin virusuri injectate in vaccinuri

Niciun comentariu :


Interviul socant de mai jos realizat de istoricul medical Edward Shorter pentru televiziuna publica WGBH din Boston si Blackwell Science a fost scos din emisiunea "Secolul sanatatii" datorita imensei responsabilitati rezultate: admiterea faptului ca renumita compania farmaceutica Merck a injectat in mod curent vaccinuri cu virusuri canceroase (SV40 si altele) ce au fost folosite apoi in intreaga lume.

A fost insa preluat in filmul "In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism", produs de catre expertul in sanatate publica Dr. Leonard Horowitz. Fragmentul contine interviul cu specialistul mondial nr. 1 in materie de vaccinuri, Dr. Maurice Hilleman, care explica de ce vaccinurile Merck au raspandit SIDA, leucemia si alte boli oribile in toata lumea.

Dati mai departe acest mesaj celor care cred ca vaccinurile sunt sigure.


Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!

La sfârşitul anului 2004, într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică din Statele Unite – Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetători condusă de Gerhard Scheuch arăta că inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminuează răspândirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoză, cu 72,1±8,19%. Pentru raţiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck şi altor conducători de firme farmaceutice, această informaţie potenţial salvatoare de vieţi nu a fost larg răspândită prin intermediul mass-mediei.

Deci... “cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!”...după cum afirma James Shannon, fost director al Institutului Naţional pentru Sănătate (NIH) din SUA.
Sursa: yogaesoteric.net

Cititi si:
Compania Bayer a vandut produse antihemofilice infectate cu HIV
Un laureat Nobel dezvaluie conspiratia profitului in domeniul medical
Energia libera pe baza de apa sarata - descoperirea solutiei pentru criza energetica a umanitatii poate vindeca si cea mai crunta boala: cancerul
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
Dezvăluirile incendiare făcute de Gregorian Bivolaru [Paris, februarie 2004]
DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ale unui microbiolog referitoare la viruşii artificiali
Virusul maladiei SIDA a fost fabricat în laboratoarele americane
Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România
Gripa aviară: O pandemie care este diabolic programată din umbră de către francmasoni
Reflecţii zguduitoare asupra unei epidemii programate care a fost ordonată din umbră de către francmasoneria mondială
Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă
Epidemiile şi războaiele, metode criminale de control al populaţiei
Isteria aviară este mult mai periculoasă decât gripa

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu