Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 10 septembrie 2008

Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele

Niciun comentariu :
Scriam intr-un articol anterior despre Microcip - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele. O faza intermediara a eliminarii complete a banilor de hartie si a folosirii cipului implantat pentru autentificarea platilor electronice este testata si promovata de banci din Marea Britanie. Barclays una din primele banci care a introdus pe piata cardul de credit, vrea sa il ingroape acum, planuind autentificarea platilor cu ajutorul telefonului, a unei chei electronice sau chiar a datelor biometrice.

Bineinteles ca bancherii promotori ai dictaturii totale a noii ordini mondiale vor spune ca aceste noi metode de autentificare sunt mai bune pentru ca vor reduce fraudele bancare. Expertii in fraudele cu ajutorul cardurilor de credit nu sunt insa foarte entuziasti fata de noile schimbari. Andrew Goodwill, de la firma de securitate Early Warning UK, a declarat: "Intotdeauna exista ingrijorari cand apar noi tehnologii de plata. Eu as indemna la precautie pentru ca asa cum am vazut recent si cu alte sisteme, vor fi gauri de securitate, si trebuie sa ne asiguram ca tehnologia de plata fara contact este sigura inainte de a fi implementata pe scara larga."
Sursa: Daily Mail

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu