Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 29 octombrie 2009

Masonii Videanu si Streinu Cercel vor sa "limiteze" intrunirile publice din cauza gripei porcine (adica a inceput o masiva campanie de manipulare)

Niciun comentariu :
"Ministrul interimar al Sanatatii, Adriean Videanu, a declarat joi ca in momentul de fata un comitet al ministerului Sanatatii, condus de secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, analizeaza posibilitatea instituirii unui ordin care sa limiteze numarul de intruniri publice din cauza gripei porcine, anunta NewsIn."

Oare vor sa-l lase pe Basescu fara mitinguri electorale? Vor sa impiedice protestele impotriva guvernului? Sau doar sa induca panica si teroare?

Update: Nebuneasca campanie mediatica de manipulare si teroare a explodat! Au nascocit cateva cazuri de gripa porcina la Iasi pentru a putea justifica comanda unui milion de vaccinuri, probabil ca de obicei fara nici un fel de licitatie, si fac tot felul de previziuni mincinoase si alarmiste despre amploarea epidemiei fara sa spuna ca gripa cauzata de H1N1 e mai putin periculoasa prin manifestari decat cea sezoniera. Oare de ce nu-i acuza nimeni de acte de terorism pentru panica pe care o induc populatiei neinformate si pentru vaccinarea fortata a tinerilor cu substante toxice? Chiar n-am invatat nimic din afacerea "gripa aviara"?

Din fericire exista si reactii ale societatii civile insa pe problematica altui vaccin. Un grup de ONG-uri care activează în domeniul protejării vieţii şi drepturilor cetăţeneşti, printre care şi Asociaţia Pro-vita Bucureşti, solicită ministrului interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, să îl demită pe secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, pentru afirmaţiile acestuia referitoare la obligativitatea vaccinării împotriva virusului HPV.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu