DESCOPERIRE ULUITOARE! România a GĂSIT FORMULA pentru alimente fără E-uri
Cercetătorii români au
reuşit să găsească înlocuitori pentru E-urile periculoase din alimente,
însă producătorii nu sunt interesaţi. Descoperirea uluitoare constă în
utilizarea cu succes a extractelor din scorţişoară şi plante medicinale,
care au aceleaşi proprietăţi ca şi conservanţii chimici.
Pusă la pământ din
cauza subfinanţării cronice îndelungate, iată că cercetarea românească
încă mai produce. Oamenii de ştiinţă de la Institutul de Cercetări
Alimentare (ICA) au reuşit să descopere că extractele din plante sunt o
alternativă sănătoasă la conservanţii chimici folosiţi în aproape toate
alimentele.
"Una dintre cercetările pe care le-am realizat şi le-am
finalizat la ICA este înlocuirea conservanţilor E-uri cu extracte de
scorţişoară, de exemplu, care au efecte mult mai bune de conservare şi
nu schimbă nici gustul, nimic. Noi am avut rezultate în cercetare cam în
acelaşi timp cu cele obţinute pe plan mondial. Am descoperit că
extracte naturale din anumite plante pot înlocui conservanţii chimici
atât de controversaţi, cum sunt sulfiţii, benzoaţii, precum şi nitraţii,
nitriţii, care iarăşi sunt o mare categorie de conservanţi răi, cu
efecte la fel de bune în ceea ce priveşte caracteristicile tehnologice,
conservă la fel de bine produsele, dar nu sunt nocive. Avem şi
experimente reuşite pe care le-am realizat la institut. Spre exemplu, am
folosit extract de scorţişoară, rozmarin, plante medicinale, care pot
înlocui cu succes aditivii alimentari chimici de sinteză, şi am obţinut
aceleaşi rezultate ca şi când am fi folosit sulfiţi sau nitraţi. Am pus
în salată proaspătă, cum ar fi cea de varză albă, de rucola, care se
strică, în loc de sulfiţi, extracte naturale şi a stat foarte bine, a
omorât microbii răi la fel ca şi celelalte, dar fără alte efecte
secundare. Conservanţi se pun în toate salatele preparate care se vând
la caserole, chiar şi în fasolea bătută şi în humus", ne-a declarat
prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări
Alimentare.
Chimicalele ne omoară încet, dar sigur
Conservanţii chimici de sinteză sunt printre cei mai contestaţi aditivi,
aceştia crescând riscul de apariţie a unor forme de cancer. "Nitraţii
şi nitriţii provoacă cianozarea la copiii mici, o dată îi luăm din apă,
că-i poluată, şi o dată îi băgăm noi în alimente, iar la omul adult
provoacă hipoxie celulară, care în final duce la boli cronice, de inimă,
cancere şi ne omoară", ne mai spune prof. dr. Mencinicopschi. Acesta
mai afirmă că ICA a realizat cu succes şi cercetări pentru înlocuirea
coloranţilor de sinteză. "Coloranţii chimici de sinteză, în special cei
azoici, începând cu 902, sunt consideraţi potenţial cancerigeni. Am
descoperit extracte din coji de struguri şi afine care pot fi folosite
în locul coloranţilor chimici. Problema este că acestea nu dau culori
atât de vii şi nu sunt atât de stabile în timp, în schimb nu ne
afectează sănătatea", ne-a mai precizat directorul ICA.
"Descoperirea nu a fost luată în seamă, pentru că nu au avut interes,
interesul era să bage conservanţi de sinteză.", Prof. dr. Gheorghe
Mencinicopschi
Sursa:
ring.ro
Este clar ocultistilor nu le place sa fim sanatosi prin asta inteleg toata structura politica romaneasca care este clar deservit intereselor oculte internationale si urmaresc reducerea populatiei in loc de a se ocupa de sanatatea acestora . MOARTE MASONERIEI INTERNATIONALE!!!!!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere