Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

sâmbătă, 21 iunie 2014

Marea Britanie se alătură alianţei anti-dolar Rusia-China

Niciun comentariu :
La o lună după ce Rusia şi China au semnat o serie de acorduri bilaterale ce includ utilizarea rublei şi a yuanului în cadrul comerţului bilateral şi la trei săptămâni după ce Gazprom Neft a renegociat contractele cu 90% dintre clienţii săi astfel încât plăţile să se efectueze în monede alternative, Marea Britanie a semnat un contract cu China pentru începerea comerţului direct folosind numai lira sterlină şi yuanul.

Sistemul de Schimb pentru Comerţ Extern al Chinei (CFETS) a confirmat că lira şi yuanul vor fi schimbate direct fără să se mai folosească dolarul american drept monedă intermediară.


”Măsura va promova comerţul bilateral şi investiţiile dintre China şi Regatul Unit şi va facilita folosirea monedelor naţionale în acordurile comerciale trans-frontaliere”, a notat CFETS. China are de mult timp posibilitatea să facă comerţ cu Statele Unite folosind direct moneda naţională, iar recent a adăugat pe această listă ţări precum Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Canada, Rusia şi Malaezia.

Anunţul de miercuri a venit în timpul unei vizite a premierului chinez Li Keqiang în Marea Britanie, în cadrul căreia a semnat mai multe contracte bilaterale de afaceri. Marea Britanie se străduieşte să facă din Londra un portal al Europei, pe lângă Frankfurt şi Paris, pentru comerţul de peste ocean în yuani.

Planurile Moscovei şi ale Beijingului de a avansa monedele naţionale, excluzând dolarul, au fost anunţate de preşedintele rus, Vladimir Putin, în cadrul discursului susţinut la Forumul Economic Mondial de la St. Petersburg în luna mai.

Sursa: Epochtimes

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu