Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 4 noiembrie 2007

O "orgie" cu Radu Moraru

Niciun comentariu :
Un pamflet cu un limbaj mai colorat aparut in 2004 pe site-ul www.nebunii.ro:

"Zilele acestea suntem cu totii martori la una din cele mai mari "orgii" petrecute in ultimii ani in Romania. Si inca transmisa pe toate posturile de televiziune, cu relatari in toate ziarele.
Participantii i-ai vazut: Bivolarii si Gregorian cu fosta lui MISA pe de-o parte si "mica" si ne fu..ta PRESA romana, avida de orgasme multiple (a se citi subiecte) si de stat capra si-n toate pozitiile posibile. Din umbra stau, in calitate de co-participante si co-organizatoare la festin politia la fel de romana, de mana cu tanti justitia, aia care-apare cu fundu' gol si la noi pe site. Daca am omis pe cineva, sa ma ierti, recunosc, nu le stiu pe toate.
Ca altii...

Cum "orgia" este spectaculoasa si-au ales si o mare masa de privitori gata oricand de-o mica onanie in tribuna. Adica tu si el si ea si...

Dupa cum se desfasoara evenimentele se pare ca "orgia" a fost pusa la cale de cele trei "bagaboante" mentionate mai sus, la una din "orgiile" lor interne la care nimeni n-are acces. Nu bag mana-n foc, sa nu ma ard.
Imi dau numai cu parerea.
Prea pute.

Am sa incerc sa enumar cateva personaje foarte implicate si active in "actele sexuale" petrecute:

Radu Moraru de la B1TV, pe post de nas a fost cel mai infocat participant, la o polutie (emisiune) nocturna, in data de 24 martie 2004.
E adevarat ca s-a comportat ca un nesimtit in sensul ca nu-l intereseaza sa-si satisfaca si partenerii. A incercat sa i-o puna unei avocate si unui presedinte de MISA si, nesculandu-i-se (alte idei) si-a folosit gurita cea nespalata.

Aici a fost partea proasta, ca in opinia lui presa ar fi si posesoarea adevarului, asa ca notiuni ca respectarea legii si a drepturilor omului nu-l ating ...ca nu scrie la ziar. Pe buna dreptate respeciva avocata s-a simtit jignita si nesatisfacuta si, dupa ce i-a mai dat o sansa si l-a rugat sa-si ceara scuze si macar limba sa-i functioneze normal a plecat spre zari albastre, la altii mai potenti si cu bun simt.(oare exista?)

Si-a chemat baiatul alte ajutoare la nasucul lui, un psihiatru si-un popa, doar, doar i s-o scula. Alta idee, bineinteles.
Gaurile d-lui presedinte MISA, ramas singur sa-i infrunte nasul s-au dovedit si de aceasta data de nepenetrat de moliciunea lu' Raducu zis si Morar . A mai incercat el cu nasul lui sa mai faca ceva, dar se vedea ca la capitolul psihic e amarat rau de tot. Cat despre ajutoare ...merita toata mila lu' Doamne, Doamne. Se vedea c-ar fi vrut si ei sa participe, dar varsta si sutana...atanau greu de tot.

In zilele urmatoare ma voi ocupa si de alti participanti pe care acum numai ii amintesc asa in treacat, sa v-o mentin sculata (atentia, sper):

Andreea Esca (o "specialista" cu gurita ei),
Sanda Stoicescu (de cel putin trei ori pe zi, cu cat mai multi odata),
Mandruta de Lucian (se vede ca e-ncepator, dar depune mult entuziasm),
Livia Dila (e tradata de fata ei mult "apelata de sex"),
P. Sotir de la Romania Libera (saracul, vede numai actiuni paramilitare in toate orgiile),
si mai ales cuplul de soc al sotilor Andreea si Andrei Zaharescu (care ar fi pus-o cu toti odata).

Din pacate, in toate aceste "orgii" numai presa a avut si are orgasme de toate tipurile, iar privitorii (printre care si tu)...platesc.
Primii vand "bilete", tu cumperi ziarele, tu te uiti la televizor, tu si buzunarul tau "ai luat-o". Asta sa vezi ce inseamna ca unii sa se reguleze pe banii tai.

Te-au pacalit si ti-au tras-o.
Si nici macar nu ti-a placut.

De evaziunea asta fiscala nu sufla nimeni un cuvintel.

Ce poti face?
Simplu.
Sa te duci acasa, sa-i lasi cu tribunele goale si sa-ti pastrezi banii in buzunare.
E cineva de acord?"

Radu Tenea


Cititi si:
Statistici 2 noiembrie - revenire si comentarii
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu