Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

duminică, 10 august 2008

Gregorian Bivolaru despre masonerie - Paris, februarie 2004

2 comentarii :
Fragmente din conferinţa ţinută de Gregorian Bivolaru la Paris în februarie 2004, cu doar o lună înainte de declanşarea atacului francmasoneriei împotriva MISA.

Aceste dezvăluiri, făcute într-o conferinţă publică la Paris, au reprezentat "picătura care a umplut paharul" din cauza căreia francmasonii au pornit campania furibundă împotriva MISA, a yoghinilor români şi a lui Gregorian Bivolaru.

În cadrul conferinţei extraordinare susţinute la Paris în luna februarie 2004, domnul Gregorian Bivolaru a fost întrebat, printre altele, dacă o şcoală spirituală este totuna cu o sectă. Domnia sa a evidenţiat faptul că Yoga nu este deloc compatibilă cu sectarismul şi a profitat de ocazie pentru a trage un semnal de alarmă asupra SECTEI SATANICE care este FRANCMASONERIA.


Detalii in articolul: Dezvăluirile incendiare făcute de Gregorian Bivolaru [Paris, februarie 2004].

Cititi cateva lucrari despre francmasonerie de Gregorian Bivolaru:
Download - "Francmasoneria, Misterele dezvaluite ale unei gigantice conspiratii satanice planetare"
Download - SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 1
Download - NOI SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE CE SUNT TRANSMISE PRIN MASS-MEDIA - volumul 2

Cititi si:
Interviu cu Lyon(Leo) Zagami - marturisirile unui fost francmason
Presa masonica contra lui Gregorian Bivolaru - cazul incredibilei recompense oferite de ziarele Gardianul si Ziua
Campania Mass Media impotriva MISA si a lui Gregorian Bivolaru
Masoneria - paravan la mafie si crima organizata
Antonie Iorgovan: "Francmasoneria este in afara Constitutiei, in afara spiritului democratic si in afara valorilor care inalta fiinta umana"
Miting MISA de protest impotriva fituicii masonice Gardianul
Dezvaluirile lui Gregorian Bivolaru se confirma - Documente oficiale ce releva planul criminal de reducere a populatiei globale
La fix 4 ani dupa ce a ordonat atacurile impotriva yoghinilor, Adrian Nastase se plange ca o fetita (sic) ca a fost atacat de MISA
DEZVĂLUIRI ULTRAZGUDUITOARE referitoare la planurile francmasoneriei mondiale
Gregorian Bivolaru - persecutat, detinut politic si incarcerat abuziv in sistemul psihiatric comunist

2 comentarii :

  1. ce putem face? decat sa ne RUGAM LA DUMNEZEU si sa ne schimbam vita si gandirea numai in bine! lepadarea de sine este calea catre Dumnezeu catre Iisus Hristos, oricum nu vom mai avea nimic, hrana niciatat, vom tine POST pana ce plecam din lumea aceasta! FI CREDINCIOS PANA LA MOARTE, SI VOI DA TIE CUNUNA VIETI {APOC,2,10} RUGATIVA NEANCETAT, BINELE VA INVINGE INTOTDEAUNA>>> raul cand va incepe totul in forta, REZISTATI PRIN RUGACIUNI SI POST , asa cum istoria SFINTILOR PARINTILOR NOSTRI nea invatat, caci imparatia este in cer si nu pe pamant in trupurile noastre, SUFLETUL ESTE VESNIC alegeti sa fiti alaturi de Iisus, sa aveti RABDARE ASA CUM A AVUT SI MANTUITORUL NOSTRU PANA IN ULTIMUL CEAS, HRISTOS A INVIAT ! FITI MAI BUNI UNII CU ALTII, IERTAT GRESELILE ALTORA, IMPACATIVA CU CEI CE VATI CERTAT, IUBITIVA SEMENI ASA CUM Iisus NE IUBESTE PE NOI ! Dumnezeu sa va ajute in toot, si FACASE VOIA Lui INTRUTOTUL, CACI ZIUA CAND VA VENI PE PAMANT SA OPREASCA RAUL VA VENI, noi insa tre sa fim pregatiti cum il asteptam !

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu nu va permite aceasta sa se intample atata timp cat oamenii vor crede in El, iar daca Credinta le va fi directionata gresit, ceea ce numai Biserica o poate face, atunci prin Amaghedon, "Transformarea Constiintei", fiecare va supravietui in functie de puterea credintei sale catre Creator.

    RăspundețiȘtergere