Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

joi, 26 iunie 2008

Adrian Nastase semnalizeaza ca spera sa scape de justitie cu ajutorul colegilor francmasoni

3 comentarii :
Adrian Nastase este din nou cercetat de DNA in mai multe dosare. Intr-unul dintre ele este cercetat in calitate de prim-ministru, astfel incat procurorii DNA au nevoie de avizul Parlamentului pentru inceperea urmaririi penale. Desi ne laudam ca avem pluralism politic in parlament, la votul cu bile de acum cateva zile din Camera si-au exprimat votul doar 208 de deputati desi la inceputul sedintei erau in sala aproape 250, pentru validarea votului fiind necesare 219. Inca o data francmasonii din parlament si-au manifestat solidaritatea frateasca si au plecat la plimbare reusind astfel sa amane pana in toamna decizia. Demn de remarcat faptul ca votul cu bile este o modalitate de vot provenita de la lojile masonice, unde este folosit cu ocazia primirii noilor candidati.

In celalalt dosar Adrian Nastase este acuzat de de spalare de bani in legatura cu modul cum si-a finantat campania electorala din 2004, in calitate de sef de partid, astfel incat procurorii DNA nu au nevoie de avizul Parlamentului pentru inceperea urmaririi penale. Din acest motiv el apare intr-o poza a Rompres cu un semnal masonic evident. Reamintim ca pentru a putea fi transmis un astfel de semnal este necesara conlucrarea a cel putin 3 persoane: a celui "initiat" care face semnalul, a fotografului care surprinde un anumit gest si a redactorului care alege exact acea poza spre publicare. Pentru detalii complete va invitam sa lecturati lucrarea SEMNALE SI ORDINE FRANCMASONICE SECRETE TRANSMISE PRIN PRESA din care citam acum doar partial:

Semnul “OK” (sau semnul 666 pentru ca formeaza de trei ori cifra 6)
Acest semn are, la fel ca si semnele cu degetul, o semnificatie profanã si nu trezeste bãnuieli necunoscãtorilor, cel putin atunci când este fãcut cu o singurã mânã. “O”-ul format cu ajutorul policelui si al arãtãtorului înseamnã, dupã cum se stie, “okay”, adicã “mie îmi merge bine, mersul evenimentelor mã satisface”. Acest sens pozitiv nu caracterizeazã însã “OK”-ul masonic; mai degrabã este o alternativã a semnului cu degetul. Când apare în formã dublã sugereazã constrângere. Se pare cã folosirea lui în aceastã formã este permisã doar membrilor Ierarhiei satanice aflati în misiuni importante.

Semnul “OK” ca alternativã a semnului masonic cu arãtãtorul. De la stânga la dreapta: Richard von Weizsäcker, fost Presedinte al Germaniei; Dieter Hooge, lider sindical; Rita Süssmuth, presedintã a Bundestag-ului si membrã a organizatiei masonice a femeilor “Sorores optimae”.

Semnul “OK” dublu, foarte bãtãtor la ochi, realizat de “frati” aflati în functii foarte importante. Stânga: Willy Claes, fost secretar general al NATO; dreapta sus: Papa Ioan Paul al II-lea, capul de origine evreiascã al Vaticanului; dreapta jos: Timothy Leary, profesor la Harvard, unul din initiatorii de referintã ai miscãrii distructive hippie si promotor influent al traficului de droguri (“tatãl LSD”-ului”).

Cititi si:
Ce ascund de marele public Iliescu, Geoana si Nastase? Stransa colaborare cu masoneria!

3 comentarii :

  1. Din cate se pare, doar isi tine ochelarii in mana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa pare. Cititi cartea despre semnale si ordine masonice ca sa intelegeti de ce a fost publicata aceasta poza si nu alta langa articolul despre avizul Parlamentului pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Nastase. Trebuie sa recunoasteti ca e o postura cel putin ciudata pentru a fi selectata la publicare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bombonel își ținea ochelarii. ..paranoia e mare...��������

    RăspundețiȘtergere