Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 25 iunie 2008

Noi cercetari despre nocivitatea telefoniei mobile si a tehnologiilor wireless

Niciun comentariu :
Profesorul Andrew Goldsworthy: Radiatiile telefoniei mobile afecteaza sistemul imunitar, decalcifiaza si scad calitatea spermei
Andrew Goldsworthy este profesor de biologie la Imperial College London. Este autorul a numeroase studii legate de efectele telefoanelor mobile si antenelor GSM asupra organismului uman. HotNews.ro a stat de vorba cu el la Londra si l-a intrebat de ce nu sunt facute publice rezultatele studiilor lui si nu exista o reala dezbatere asupra acestui subiect.

Telefoanele mobile ucid repede cobaii
Rata mortalitatii la cobaii expusi undelor electromagnetice generate de telefoane mobile sau de internetul wireless se dubleza, este concluzia unui studiu efectuat de o universitate belgiana.

Articole pe aceeasi tema publicate anterior:
Telefoanele mobile altereaza ADN-ul uman, provocand cancer si infertilitate
Studiu: Telefoanele mobile, mai periculoase decat fumatul
ROMÂNII EXPUŞI RADIAŢIILOR EMISE DE ANTENELE GSM

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu