"Sunt epoci în care nu poti inainta decat mergand contra curentului" - Mircea Eliade
Home » , , » Creditul ca instrument de inrobire a omenirii

Creditul ca instrument de inrobire a omenirii

Ne plangem cu totii de cresterea preturilor, de inflatie, de instabilitatea economica, etc, insa ne-am intrebat vreodata care este cauza primordiala a acestora? Cine castiga si cine pierde din aceste fenomene? In cazul inflatiei bancile maresc dobanzile, guvernele maresc taxele, corporatiile maresc preturile produselor si serviciilor, noi, consumatorii, neavand decat solutia de a accepta noul pret sau de a renunta la ceea ce doream sa achizitionam. In fapt consumatorul este singurul care plateste pentru o inflatie pe care nu el a creat-o, un fel de impozit suplimentar. Acest sistem economic impreuna cu creditarea sunt cele care duc la o sclavie permanenta a oamenilor nevoiti sa plateasca astfel uneori zeci de ani sume totalizand de peste 3-4 ori pretul produsului achizitionat. Acelasi lucru se intampla cu guverne, tari sau popoare care imprumuta bani de la bancile mondiale sau regionale, producatoare de bani din... nimic.

Filmul de mai jos va raspunde la mai multe intrebari referitoare la bani, credit si sistemul economic prin care bancile si-au legalizat fraudele:


Pe aceeasi tema:
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii
Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite - Conspiraţiile şi crimele care au pus temeliile băncilor americane

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu