Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 16 septembrie 2008

Biserica Ortodoxa nu respecta hotararile in vigoare ale Sinodului BOR din 11 martie 1937

Niciun comentariu :
Vedem in ultima vreme tot mai des preoti care oficiaza slujbe religioase pentru masoni. Si ieri a avut loc o astfel de ceremonie oficiata in fata unei troite cu simboluri masonice de catre parintele paroh Grigore care nu a avut nicio retinere in a oficia slujba de pomenire a unor masoni: "Nu am obtinut nicio aprobare de la Patriarhie. Eu doar mi-am facut meseria. Si ei sunt tot suflete, sunt credinciosi ortodocsi!". Acest preot nu cunoaste deciziile Sinodului
BOR sau se preface ca nu le cunoaste! Mai grav este ca nici conducerea BOR nu ia atitudine in aceste cazuri. Oare de ce?

Iata un fragment din Hotararea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane din data de 11 martie 1937:

"MASURI CE SE IMPUN

Iar ca masurile cele mai eficace pe care biserica intelege sa le ia impotriva acestui dusman al lui Dumnezeu, al ordinei social-morale si al natiunii, sunt urmatoarele:

O actiune publicistica si orala de demascare a scopurilor si a activitatii nefaste a acestei organizatii.

Indemnarea intelectualilor romani care se dovedesc a face parte din loji, sa le paraseasca. In caz contrar, "Fratia Ortodoxa Romana" extinsa pe toata tara va fi indemnata sa izoleze pe cei ce prefera sa ramana in loji.

Biserica le va refuza la moarte slujba inmormantarii, in caz ca pana atunci nu se caiesc. De asemenea le va refuza prezenta ca membri in corporatiile bisericesti.


Preotimea va invata poporul ce scopuri urmareste acela care e francmason si-l va sfatui sa se fereasca si sa nu dea votul candidatilor ce apartin lojilor.

Sf. Sinod si toate corporatiile bisericesti si asociatiile religioase staruie pe langa poporul roman si corpurile legiuitoare sa aduca o lege pentru desfiintarea acestei organizatii oculte. In caz ca guvernul nu o va face, Sf.Sinod se va ingriji sa fie adusa o astfel de lege din initiativa parlamentara."

Textul Hotararii a fost publicat in lucrarea FRANCMASONERIA, MISTERELE DEZVALUITE ALE UNEI GIGANTICE CONSPIRATII SATANICE PLANETARE

Cititi si:
Ortodoxia Româneasca sub asediul masoneriei
Părintele Amfilohie - Curajul marturisirii Adevarului

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu