Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

marți, 16 septembrie 2008

Programata prabusire a economiei americane a fost anuntata congresmenilor inca din luna martie

Niciun comentariu :
Pentru orice om lucid era de asteptat ca un colos fara inima si cu picioare de lut precum SUA sa se prabuseasca candva. Putini sunt insa cei care stiu ca momentul prabusirii economiei americane a fost anuntat congresmenilor SUA, inca din luna martie, intr-o sedinta secreta, despre care a scris si yogaesoteric in articolul Şedinţă secretă în parlamentul SUA.

Reprezentantii alesi ai americanilor au fost instiintati despre „iminenta prăbuşire a economiei americane, prevăzută a avea loc în septembrie 2008. S-a mai discutat despre iminenta prăbuşire a finanţelor de stat în februarie 2009 şi despre declanşarea unui război civil în SUA din cauza colapsului economic. S-a vorbit şi de anticiparea unor ample mişcări de stradă şi de închiderea cetăţenilor americani recalcitranţi, în câmpurile de concetrare numite REX 84, deja construite pe teritoriul american. Membrilor Congresului li s-a promis că ei şi familiile lor vor fi duşi în locuri sigure, pe perioada acestor mişcări masive de stradă. A fost avansată şi necesitatea stringentă de fuziune între SUA, Canada şi Mexic, pentru a face rost de materie primă de la primii şi de mână de lucru ieftină de la ceilalţi. Noua Uniune va avea o monedă unică, numită Amero, care va înlocui actualul dolar, care nu mai are nicio putere de acoperire.”

Cititi si:
Prabusirea imperiilor
De ce si pentru cine pregateste SUA sute de mii de cosciuge?
Criza financiara si viitoarea lovitura de stat planetara masonica
Criza financiara mondiala este provocata deliberat
Criza financiara: Chinezii cred in conspiratii

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu