Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

miercuri, 19 noiembrie 2008

Pilotii britanici ameninta cu greva datorita noilor carduri de identitate cu cip RFID

Niciun comentariu :
Masoneria mondiala incearca sa distribuie noile acte de identitate cu cip.

In Marea Britanie primul vade l de emitere a noilor carduri de identitate cu cip ar putea provoca o greva a pilotilor de pe liniile comerciale datorita neacceptarii noilor documente.

10000 de lucratorii din aviatie apartinand The British Airline Pilots Association au fost preveniti ca propunerea ca personalul aeroportuar sa folosesca acest tip de carti de identitate nu ajuta cu absolut nimic la imbunantatirea securitatii si ca membrii acestui sindicat sunt tratati ca niste cobai. Autoritatile sustin in schimb ca modificarea va duce la cresterea securitatii. Vineri va fi semnat un ordin care prevede in cadrul unui program de testare pe 18 luni, ca personalul aeroporturilor Manchester si London City sa primeasca noile "ID Card" drept conditie pentru a putea intra in posesia permiselor de acces la locul de munca.

Jim McAuslan, secretarul general al sindicatului amintit, declara ca va consulta colegii cu privire la posibilitatea de a declansa un conflict de munca in cazul in care Guvernul continua cu aceste planuri. Desi Guvernul a sustinut initial ca noul tip de act de identitate va fi primit doar de catre cei care se ofera in mod voluntar acum a aparut o conditionare care il face obligatoriu.

The British Air Transport Association, organizatia care reprezinta interesele liniilor aeriene a catalogat initiativa Guvernului drept o actiune de imagine care nu aduce nici un beneficiu. Dominic Grieve, un reprezentant al opozitiei sustine ca planificata investitie de 19 miliarde de lire sterline ce nu aduce nici o imbunatatire securitatii si care chiar o inrautateste, ar trebui abandonata.
Sursa: Pilots threaten to strike over ID cards

Cititi si:
Noile pasapoarte cu cipuri, clonate in cateva minute
Stiri: Se testeaza fazele intermediare ale cashless society - plata cu telefonul mobil, cheia electronica sau cu amprentele
Stiri: Globalizare si control social, genocidul modificarii genetice, criza financiara, vaccinare cu mercur, amprentare si indobitocire in masa
Microcipul - dispozitivul pe care masoneria mondiala vrea sa ni-l introduca sub piele, descris in Biblie?

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu