Opinii despre Yoga, Tantra, spiritualitate, despre o viata sanatoasa, despre iubire si sexualitate, despre abuzurile si nedreptatile savarsite impotriva yoghinilor, despre societatea contemporana si evolutia umanitatii, despre esecul planurilor de creare a unei dictaturii globale si despre prabusirea cabalei satanice a "iluminaților"

vineri, 6 februarie 2009

Noi toti suntem suspectii! Suspect Nation - documentar in limba romana despre monitorizarea totala a umanitatii

Niciun comentariu :
Natiunea Suspecta = Documentar ( subtitrare romana )

Camere video de supraveghere pretutindeni, softuri de analiza si identificare a imaginilor, identificare biometrica, monitorizarea comunicatiilor prin telefonie mobila si internet, cipuri RFID in cartelele de transport, in cardurile bancare, in produsele supermarketurilor, in pasapoarte, in carti de identitate si implantate sub piele, baze de date agregate ce contin toate informatiile culese. Toate acestea nu mai sunt doar tehnologii science-fiction ori care sunt prea scumpe pentru Romania. Desi lumea se zbate intr-o criza economica si financiara, in mod "miraculos" se gasesc intotdeauna bani pentru aplicarea tehnologiilor de supraveghere a populatiei, iar Romania a preluat fortat aceste metehne ale statelor occidentale desi la noi nu au existat asa zise amenintari teroriste. Aceste metode de supraveghere nici macar nu si-au dovedit eficienta in reducerea infractionalitatii sau cresterea securitatii, ba din contra ele usureaza contrafacerea electronica, fraudele sau abuzurile unor terti, in plus fata de cele ale statelor care le-au implementat cu incalcarea drepturilor civile si constitutionale .

Evident scopurile acestor masuri ce incalca in mod flagrant prezumtia de nevinovatie, sunt altele decat cele declarate si numai cei lipsiti de inteligenta nu-si dau seama in ce directie se indreapta lucrurile.

Yoghinii MISA au trait deja pe pielea lor cea ce inseamna supravegherea, abuzurile statului si ale serviciilor secrete. Din pacate ceea ce se aplica astazi si ceea ce mai urmeaza sa fie aplicat, va controla si supraveghea intreaga populatie cu metode cu mult mai sofisticate decat cele ale securitatii ceausiste ori ale celei din anii '90. Desigur toate aceastea pot fi impiedicate daca ne vom trezi la timp pentru a-i opri definitiv pe cei care in nebunia lor fac jocul satanic al masoneriei mondiale si participa la instaurarea celei mai cumplite dictaturi din istoria umanitatii.

Cititi si:
Aaron Russo: Scopul noii ordini mondiale este controlul omenirii prin implantul de microcipuri RFID
Si animalelor li se implanteaza cipuri nu-i asa? Urmeaza oamenii!
Dictatura monitorizarii tehnologice
Monitorizarea totala de catre "Big Brother" se face cu acordul si ajutorul nostru
In comparatie cu dictatura masonica mondiala, dictatura lui Ceausescu era o gradinita - Monitorizare electronica totala, invadarea intimitatii si cenzura presei
Cipurile RFID si monitorizarea totala, un documentar de Katherine Albrecht
http://misa-yoga.blogspot.com/search/label/Cipuri

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu